Slider

Laulua makuuhuoneessa

16. huhtikuuta 2015


Alkuviikko on ollut aikamoista hulinaa. Päivisin meillä on ollut hoidossa ystäväni tytär ja iltaisin olen ollut pikkusiskoni asunnolla auttamassa remontissa. Pikkusiskoni muuttaa pois kotoa ja olen ollut isämme kanssa maalaamassa hänen tulevaa vuokra-asuntoa. Saimme iloksemme täysin vapaat kädet maalien valinnassa. Vuokranantaja maksaa maalit ja tarvikkeet ja siskoni ei myöskään tarvitse maksaa loppukuun vuokraa, sillä maalaamme ja pistämme paikkoja itse kuntoon.

Olen kaivellut kaappeja ja etsinyt meille ylimääräistä tavaroita ja tekstiileitä, joilla sisko pääsisi alkuun uudessa kodissaan. Lupasin siskolleni mm. meidän vanhan sohvan, pari pientä pöytää, päiväpeiton ja jokusen tuolin. Laitan todennäköisesti jossain vaiheessa myös tänne blogiin ennen ja jälkeen kuvia, kunhan saadaan ensin huonekalut kannnettua sisälle ja tavarat asettuvat paikoilleen.


Makkuuhuoneessamme vallitsee tällä hetkellä hyvin beige-harmaa-valkoinen väriteema, sillä petasin sänkyyn Luhta Homen Laulu-pussilakanat sekä tyynyliinat. Jottei valkoinen väri jäisi ainoastaan petivaatteisiin, toistuu se kivasti myös Luhta Homen kätevissä koreissa. Yöpöydältä löytyy kantokahvallinen Sato-kori ja lattialta valkoiset pyöreät Arkki-korit.

Materiaaliltaan petivaatteet ovat 100 % puuvillaa ja uusissa petivaatteissa onkin aivan ihanan pehmeä ja mukava nukkua. Pussilakanoita saa beigen lisäksi myös mustalla kuvioinnilla. Sama keväinen kuosi löytyy myös Luhta Homen Laulu-verhoista. Käytin yhtä Laulu-verhoa pääsiäisen aikaan hieman erilaisessa tarkoituksessa, nimittäin kattauksen pohjana. Käy täältä kurkkaamassa miltä verho näyttää pöytäliinana.


Petivaatteiden  kaunis lintu- ja oksakuvio sopii väriltään ihan täydellisesti tuon beigen kalkkimaaliseinän kanssa yhteen ja kokonaisuus on hyvin harmooninen. Makuuhuoneessa on tällä hetkellä ihanan levollinen ja luonnonläheinen tunnelma, tykkään! :)


Oikein kivaa torstaita! :)


8 kommenttia:

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan