Slider

Vitra:n Eames Dar tuoli ja arvonnan voittaja

22. maaliskuuta 2015


Ostin jo jonkin aika sitten Vitran valmistaman käsinojallisen Dar-tuolin Huuto.netistä. Minulla oli Huuto.netin vahti-toiminto käytössä ja sainkin heti ilmoituksen sähköpostiini, kun tuoli tuli myyntiin ja pääsin huutamaan sen itselleni.

Tuoli majaili Turussa, missä miehen isä asuu ja hän kävikin sen ystävällisesti noutamassa myyjältä. Miehellä oli työreissu viime viikolla Turkuun ja hän kävi samalla hakemassa tuolin isältään.


Tuo meidän lankkupöytä on sen verran suuri ja leveä, että DSR-tuoleja mahuu pöydän päätyihin melkein kaksi vierekkäin. Koska Dar-tuoli on masiivisempi ja hieman leveämpi, sopii se pöydän päätyyn huomattavasti paremmin ja kokonaisuus on paljon hillitympi. Tarkoitus olisi jossain vaiheessa hankkia vielä toiseenkin päätyyn Dar-tuoli, mutta toistaiseksi sen paikalla saa olla vielä lasten Stokken Tripp Trapp-tuoli.

Lasten mummi oli täällä meillä käymässä ja kävi vanhemman neidin kanssa keräämässä pajunoksia. Laitoin pajunkissat koristeeksi lipaston päälle näkyvään ruukkuun, minkä maalasin Country French-maalilla. Värinä oli sama Laava, kun mitä aikaisemmin maalaamassani pöydässä.

Kiitos vielä kaikille Luhta Homen sauna pefletti-arvontaan osallistuneille! :)
Random.org-sivusto arpoi voittajaksi Piian NIKLASTAR-Blogista

Onnea voittajalle!
Laitan sinulle s-postia!


Oikein kivaa sunnuntaita kaikille! :)


14 kommenttia:

 1. Huutonetistä voipi tehdä löytöjä! Onnea siitä ja onnea voittajalle :)

  VastaaPoista
 2. On niin kaunis pöytä ja tuolit.. ♥ Ihanaa alkannutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Itsekin sijoitin juuri samaiseen tuoliin, ja pöydän päähän. Hyvä idea laittaa vahti :)

  VastaaPoista
 4. Jee, kiitos! :) Vastasin sähköpostiin.

  VastaaPoista
 5. Tuoli sopii ihan täydellisesti paikalleen. Hieno löytö!
  Mullakin on useampi vahti huuto.netissä, mutta pääsääntöisesti parhaat huonekalulöydöt on olleet ihan liian kaukana ja ilman postitusmahdollisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! :)
   Se on minuakin monesti harmittanut, että välimatka on ollut liian pitkä ja myös juuri tuo postitusmahdollisuuden uupuminen.

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan