Slider

Iittalan messinkiset Nappulat ja vuoden ekat tulppaanit

25. tammikuuta 2015


Kotiutin Iittalan verkkokaupan alesta messinkiset nappula-kynttilänjalat. Haaveilin näistä jo ennen joulua, ja nyt kun hintaa oli vain puolet alkuperäisestä hinnasta niin raaskin ne meille kotiuttaa. Nämä messinkiset sopivatkin oikein kivasti jo ennestään meiltä löytyvien valkoisten Nappula-jalkojen kaveriksi. Odotan innolla, että saan laittaa ne ensi jouluna koristaamaan joulupöytää.

Ostan harvoin värikkäitä kukkia, mutta näiden tulppaaninen väriyhdistelmä oli niin keväinen ja herkullinen, että minun oli ihan pakko tehdä poikkeus ja napata pari kimppua mukaan ruokakauppareissulta. Pastillivärit ja muutenkin runsaammat värit ovat kevään lähestyessä taas kovassa huudossa. Ne toimivat pieninä yksityiskohtina siellä täällä ja tuovat vaaleaan kotiin kaivattua keväistä fiilistä ja raikkautta. Lastenhuoneessa ja vaatetuksessa runsaammat värit toimivat ympäri vuoden, mutta muun kodin sisustuksessa meillä nähdään enemmän värejä vain juuri keväällä ja kesällä.

Näkyykö sinun kodissasi runsaammin värejä keväällä ja kesällä?


Oikein leppoisaa sunnuntaita! :)


21 kommenttia:

 1. Voi että nämä sinun kuvat on niin kauniita ♥

  VastaaPoista
 2. Aikaisempina keväinä olen hurahtanut väreihin muutaman tyynynpäällisen verran, mutta luulen, että tänä vuonna sitä ei tapahdu. :) Tulppaaneja kuitenkin täytyy olla, ne kuuluvat kevääseen! Nimimerkillä "Ostin viikonlopuksi kolme kimppua" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin värit taitavat jäädä korkeintaan niihin tyynynpäällisiin tai pieniin koriste-esineisiin.
   Tulppaanit ovat kyllä ihania ja värejä on ihan valtavasti. :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia jälleen, tämä valokouvaaminen on niin sinun laji :). Minulla taitaa käydä keväällä juuri päinvastoin - kun luonto herää ja värjeä alkaa olemaan ympärillä muutenkin, niin kotona karsin ja haluan vähäeleisempää ilmettä...ja talvisin sitten taas päinvastoin. Tulppaaneja alkaa kyllä tekemään jo mieli, kun niitä blogeissa näkee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja kauniista sanoista! :)
   Tuo on muuten hyvä näkökulma. :) Minulle käy varmaan sen takia päinvastoin, koska itse olen vähän huono käyttämään värejä. Kun luonto herää keväällä henkiin ja kukat alkavat kukkimaan, niin värit eivät tunnu silloin niin vierailta, kun niitä näkyy paljon luonnossakin.

   Poista
 4. Siis niin kauniit kuvat! Tosi raikkaat!

  VastaaPoista
 5. Nuo Nappulat on kyllä aivan ihanat! Meiltä löytyy yksi musta Nappula, mutta messinkiset sekä valkoiset kelpaisivat sen kaveriksi milloinka tahansa:)! Ja tulppaanit, oiiiiih♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä tosissaan ihania ja niitä löytyy niin kivoissa väreissä. :) Musta olisi myös tervetullut meille. :)
   Tulppaanit ovat kyllä ihania ja saavat iloiselle mielelle. :)

   Poista
 6. Ihanat kuvat jälleen kerran <3 Kyllähän se näin on, että kevään lähestyessä mieli halajaa lisää värejä.. :-)

  VastaaPoista
 7. Kaunista ja pirteää. Ihanat nappulat.

  VastaaPoista
 8. Wonderful flowers
  and candle holders!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
 9. Vaikka mä en yhtään oo kukkaihminen, niin nyt on pakko ihastella noita tulppaaneja. Kauniita ovat ja jotenkin kivan rennosti maljakossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) Minä en ole kovin tarkka asetellessani noita kukkia maljakkoon, saavat ollakin rennosti. Paljon kodikkaampaan niin. :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan