Slider

Ludwig & Vilgot arvonta

17. joulukuuta 2014


Sain Ludwig & Vilgot koirien leluja käsityönä valmistavalta ystävältäni, Sannalta arvottavaksi ihanan lelupaketin. Paketti sisältää kierrätysmateriaaleista valmistetut pehmoluut, letitetyn vetolelun ja tietenkin citykoirallekin sopivan tarkkaan valitun ja viimeistellyn kepin. ;)


Lelusarja on saanut nimensä perheen koirien mukaan. Perheessä asustaa italianvinnikoira Vilgot ja irlanninsetteri Ludwig. Ennen myyntiin päätymistä, lelut joutuvat läpäisemään näiden herrojen tarkat testit.

Arvontaan osallistuvat hännänheiluttjat voisivat kertoa kommenttikentässä vaikka rotunsa ja ikänsä, ja jos mieleen tulee jokin jäynä minkä omisttajalle on keksinyt, niin sen saa toki paljastaa. :)

Olisi kiva jos kävisit myös tykkäämässä Ludwig & Vilgot Facebook-sivuista.


Arvontaan voit osallistua la 20.12.2014 klo 23.59 saakka.


Onnea kaikille arvontaan! :)


51 kommenttia:

  1. Arvontaan osallistuu 10 -vuotias Mille, hopeanharmaa villakoira joka on vielä kova poika leikkimään :)

    VastaaPoista
  2. Arvontaan osallistuu myös 6-vuotias Taika-koira, dalmatialainen :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  3. Arvontaan osallistuu 12 viikkoinen bichon frise Kalevi, joka olisi enemmän kuin innoissaan uusista ihanista leluista :)

    VastaaPoista
  4. Täällä asuu vajaan vuoden ikäinen karjalankarhukoira Peppi, jämtlanninpystykorvat Remu 5v. ja 3v. Kikka. Mutta mikäli arpapaketti osuisi kohdalle, taitaisi voitto suunnata pienimmäälle, Pepille.

    VastaaPoista
  5. Täältä löytyy saksanpaimenkoira Aksu 5v sekä karjalankarhukoirat Roni 8v ja Viima 1,5v. Ja ensi keväänä näillä näkymin myös muutama karjalankarhukoiravauva, mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan. :) Mahdollinen arpavoitto päätyisi todennäköisesti niiden pienten tulokkaiden iloksi, sillä epäilen, että nuo meidän isommat saisivat nämäkin tuhottua vähän turhankin nopeasti. :)

    VastaaPoista
  6. Täältä osallistuu sekarotuinen 7-vuotias Retu-koira.:)
    nenniuu@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Voi mikä arvonta! Täällä lelut laittaisi testiin 2-vuotias neiti Myy. Hän on rodultaan Eurasier. Välillä koetellaan rakkautta tavalla, jos toisella. :) Viimeisinpänä tempauksena neiti kävi syömässä mökkinaapurien pöydällä paistamista odottavat pihvit. Mysteeriksi jäi, miten se oli tiensä mökin sisälle selvittänyt. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähköpostiosoite jäi matkasta eli tässä vielä se: saija.niemela@gmail.com

      Poista
  8. mukana ollaan! osallistujana on meidän pieni kleinspitz! tofu nimeltään!
    arja
    arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Täällä osallistujana Sira monirotuinen. Ollaan kaksivuotta vanha. Aika kiltti tyttö,joten eiköhän joulupukki muista minua,olen ollut haistavinani,että lahjasäkissä olisi herkkuja tulossa. Emäntäni Anne
    annelaukkanen09@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Glen 5,5 v osallistuu.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  11. Täällä on mukana 7-vuotias kultainennoutaja nimeltään Paavo! :-)

    noraemilia.seppala (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Meidän perheeseen kuuluvat ranskanbuldoggi Hilma 3,5-v ja kääpiömäyräkoira Elmo 7,5-v. Mitään pahempaa jäynää eivät ole tehneet. Hilma omistaa erittäin valikoivan kuulon ja Elmo mahtavan ruokahalun. Muutaman kerran Elmo on "päässyt" rauhassa rouskuttamaan kuivaruokaansa suuresta säilytysastiasta vatsansa pinkeäksi.

    katja.laitila@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Kohta 5-vuotias Noa ja 4-vuotias Mila ovat hurjalla hännänhuiskutuksella mukana arvonnassa! Leluja ei ole koskaan tarpeeksi :)
    viiu@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja Noa ja Milahan ovat samaa rotua kuin Ludwig, punaisia irlanninsettereitä.

      Poista
  14. Arvontaan osallistuu jack russellin terrieri, Salmiakki. Tottelee myös nimiä Salmi sekä Nakki - viimeisintä käytetäänkin eniten. Nakki on pikkusiskoni leikkisä koira.
    laura.charlottta (at) gmail.com

    VastaaPoista
  15. Lelupakettia tavoittelee syntymäpäivälahjaksi (19.12) 2-vuotta täyttävä Staffordshirenbullterrieri Patu, Patun sydän on täynnä rakkautta mutta leluja kuluu kun kaikista pitää katsoa mitä niiden sisällä on :)
    teija.heinonen@kymp.net

    VastaaPoista
  16. Arvontaan osallistuu Tapaninpäivänä 7-vuotta täyttävä sekarotuinen Budi. Innokas metsässä liikkuja ja hiiriä kyttäävä, rapsutuksesta tykkäävä hauveli, jonka omistaa siskoni.

    tanja.loukusa@wippies.com

    VastaaPoista
  17. Kahdeksan kuukautta vanha Kultainennoutaja Luna myös mukana arvonnassa.
    Lelut tulevat aina tarpeeseen ja kovaan käyttöön,useita leluja jo tuhottu.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Lumi-westie, 8v, täällä ottaa osa arvontaan :)
    Koska olen ollut elämäni aina hyvin kiltti, ainoastaan pentuna kerran revin vessapaperirullan murusiksi.

    lumivalkeaa(at)gmail.com

    VastaaPoista
  19. 6-vuotias shelttineiti joka rakastaa äiskän ja iskän sukkia! Niitä on kiva varastaa ja saada kunnon takaa-ajoleikki aikaiseksi. Mitäs jättävät sukkansa lattialle lojumaan :D

    jonna.skytten (at) luukku.com

    VastaaPoista
  20. Onpa ihania leluja! Arvontaan osallistuvat ehdottomasti Bichon Friset Sella (7 v) ja Sylvi (5 kk). Etenkin Sylvi, joka koiruuksissaan viimeksi tänään söi äiskän parhaan (30 vuotta vanhan) nahkavyön, voisi kaivata ihan omia käsityönä valmistettuja pureskeltavia!

    siiri.simpanen(a)gmail.com

    VastaaPoista
  21. Arvonnassa mukana Mauno-kääpiömäyris, ikää 6kk! Mauno rakastaa pehmo- ja vinkuleluja!

    VastaaPoista
  22. Mukana arvonnassa, 6-vuotias cavalier kingcharlesinspaniel nimeltään Helmi. johannaliina(at)gmail.com

    VastaaPoista
  23. Viisivuotias - mutta edelleen leikki-iässä oleva - laika osallistuu! Voisin antaa tuon pienen luun laikakaverilleni...
    hippu(at)outlook.com

    VastaaPoista
  24. 5-vuotias itäsiperianlaika Vihtori ottaa osaa arvontaan! Onnellisimmillaan Vihtori on hirvimetsällä juostessa, mutta lelujen kanssa tulisi varmasti leikittyä olohuoneen taljalla rentoutuessa :)

    VastaaPoista
  25. Arvonnassa mukana 12-vuotias jacrussellinterrierityttö Onni. :)

    VastaaPoista
  26. Täältä arvontaan osallistuu 8-vuotias parsonrussellinterrieri, oikea herrasmies <3 konnuuksia on tullut tehtyä vaikka minkälaisia :D

    VastaaPoista
  27. Tämä menisi lahjaksi kaverikoiralleni, joka on sekarotuinen saksanpaimenen ja siperianhuskyn yhdistelmä. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  28. 17 v. Jeri-vanhus (sekar.) osallistuu.
    T. Mallukka
    marja-anneli@luukku.com

    VastaaPoista
  29. Kääpiövillakoira Matti ja ikää kohta 2 vuotta. Mukavimpia koiruuksia on nenäliinapaketin silppuaminen lattialle

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  30. Veeti 4½ v vehnäterrieri osallistuu myös, Veeti rakastaa villasukkien varastamista, ei revi niitä, mutta kuljettelee ja piilottaa. Annetaan joku leluista myös kaverin koiralle Papille 13v jackrusselille joululahjaksi :)

    VastaaPoista
  31. Mukavalle neljä vuotiaalle koiruudelle :)

    pipsaksi@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Arvonnassa mukana australianpaimenkoira Lumo- neiti 3v9kk. Luonteeltaan niin ihana ettei ole paljonkaan mainittavaa mistään koiruuksista ;)

    VastaaPoista
  33. Jack Russell, ikää 1,5v. Jäynästä tulee mieleen, kuinka tämä meidän Papu kävi merkkailemassa isäntänsä kamoja - kuten jäkisvaatteet - aina kun hän joutui jäämään kotiin. Nyt se onneksi jäänyt :)

    VastaaPoista
  34. Täältä arvontaan osallistuu 8,5 vuotias Rhodesiankoira poika Luka. Olen kova poika mököttämään , jos minua ei huomioida tarpeeksi :) Osan leluista voisin jakaa ystävilleni joululahjoiksi.

    VastaaPoista
  35. Puoliksi Welshin corgi ja puoliksi Portuglin podengo, Andy 3,5v. osallistuu täältä :) Poika osaa selvästi osoittaa mieltä, kun ei huomioida tarpeeksi tai kun komennetaan. Kai se täyden talouspaperirullan tuhoaminen pieneksi silpuksi on ollut semmonen itseäni eniten ärsyttävä jäynä :D

    VastaaPoista
  36. Täältä osallistuu 4--vuotias kultainennoutaja nimeltään Elli. Olen erittäin innokas leikkijä, ja kiusaan aina omistajiani hästäämällä heidän ympärillään :)

    meoj_@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Mopsi Urho 1.v. osallistuu täällä päin arvontaan. Urho on äitini koira, joka viihtyy onneksemme meillä lähes päivittäin <3
    Olisi kiva yllättää se näillä kun seuraavan kerran tulee meille hoitoon.

    VastaaPoista
  38. 1,5v norfolkinterrieri osallistuu arvontaan hännänhuiskutuksin!
    pienempi@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Täällä osallistuu kaksi maatiaiskissaa kahden lapinkoiran puolesta! Olisi ihana saada tuollaiset koiraystävillemme, koska muuten he tuhoavat meidän lelumme kylässä käydessään (he käyvät aivan liian usein... tulemme onneksi toimeen keskenämme).
    moonangel_(att)hotmail.com

    VastaaPoista
  40. 6-vuotias Glen of imaalinterrieri mukaan arvontaan! Herra tuohoaa edelleen aina silloin tällöin jotakin pientä (viimeksi pipon), joten tarpeeseen tulisi. :)
    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Arvontaan osallistuu täältä 4,5-vuotias villakoira-russeli, Mimmi, ja 2,5-vuotias russeli, Iita.
    Nämä tytöt eivät leluihin kyllästy ja palkinto olisi varmasti mieleinen! :)

    yourssblogi @ yahoo.com

    VastaaPoista
  42. Arvontaan osallistuu Tito, nelivuotias toyvillakoira. Meillä löytyy jo yksi Ludwig&Vilgot luu jo ennestään:)

    VastaaPoista
  43. Arvontaan osallistuu Muru, 2-vuotias chihu :)
    miillaa@luukku.com

    VastaaPoista
  44. Whippet Karma & Saluki Jaffa täyttävät vuodenvaihteessa 3 ja 2 vuotta ja ovat kaikenlaisten lelujen suurkuluttajia. Pienikokoiset ja napakat ovat tällä hetkellä suosiossa, koska niitä voi heitellä ympäriinsä ja sitten jahdata. Karma menee sekaisin vetoleikeistä, Jaffa mielummin viskelee lelujaan.
    tormanen.saija(a)gmail.com

    VastaaPoista
  45. Tassu 1v. mielellään pureskelisi Ludwig&Vilgot luuta! Remontistamme johtuen nyt parhaita pureskeltavia ovat olleet saunan laudepuut ja paneelit :) klahtin(at)utu.fi

    VastaaPoista
  46. Mukana arvonnassa laku labradorinnoutaja, 2.5 v vanha. Laku rakastaa rikkoa/teurastaa kaikki lelut :)
    -Anne-
    anne5@netti.fi

    VastaaPoista
  47. 2 sekarotuista 8v ja 7v. t. hmepeltonen@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Täällä on neljä labbista. :) Nuorin alle vuoden ja vanhin muistaakseni 12 :)

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan