Slider

Punaisen pyöreän maton paikka

10. lokakuuta 2014


Blogihaaste: Punaisen pyöreän maton paikka 

Kuvaa kodistasi se paikka, johon sinä laittaisit punaisen pyöreän maton, jos esittelisit kotisi ohjelmassa Suomen Kaunein Koti. Kuvaa ensin paikka, mihin maton laittaisit. Ota sen jälkeen kuvia eri suuntiin, tai siihen yhteen mieluisaan suuntaan vähän kuin matolla seisten. Voit myös perustella valintasi. Mainitsethan myös haasteen alkuperän ja linkität sen Luumutar-blogiin / alkuperäiseen haastetekstiin.


Mietin pitkään mihin laittaisin punaisen pyöreän maton kodissamme. Viimeisen reilun kolmen ja puolen vuoden aikana kotimme sisustus on elänyt välillä aika paljonkin, on maalattu, tapetoitu ja maalattu ja tapetoitu uudelleen. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että kaikki on kohdillaan ja en oikeastaan muuttaisi sisustuksen ja pintojen suhteen yhtikäs mitään.

Tiedän kuitenkin, että sisustus ja omat mieltymykset elävät kuitenkin loppupeleissä jatkuvasti. Katsotaan siis kuinka kauan saan nauttia tästä ihmeellisestä tunteesta. Enpä nimittän uskonut, että tämän tunteen tulisin koskaan sisustusrintamalla edes kokemaan. ;)

Tässä eräänä päivänä kun astuin peremmälle asuntoomme, tajusin tässä kuvan käytävällä seistessäni, että tähänhän minä laittaisin sen punaisen maton. Käytävälle astuttaessa avauuu nimittäin näkymä lähes koko alakertaan.

Vasemmalla puolella mattoa on käynti kylpyhuoneeseen ja saunaan ja oikealla puolella puolestaan on käynti ruokahuoneeseemme. Edessä näkyy keittiö ja jos ottaa pari askelta eteenpäin näkee oikealla olevaan olohuoneeseemme ja vasemmalla puolestaan ovat rappuset. Selän taakse jää eteinen sekä sen yhteydessä oleva työhuone. Muutimme ensimmäisenä vuonna entisen vaatehuoneen työhuoneeksi.


Kokosin alle tällä käytävällä nappaamiani kuvia.


Suuri kiitos Valkoinen Soihtu-blogin Viiville tästä kivasta haasteesta!


Näiden kuvien myötä toivotan kaikille oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua! :)


P.S. Minä painelen nyt miehen kainaloon viettämään 4-v kihlapäivää! 29 kommenttia:

 1. Hyvä paikka, niin matolla kuin sinullakin siellä kainalossa :D

  VastaaPoista
 2. Upeat kuvat ♥ Teillä on kyllä niin kaunis koti.

  VastaaPoista
 3. Ihana haaste ja ihanasti toteutit sen myös. Kyllä teillä on kaunista.... :)

  VastaaPoista
 4. Fanitan teijän kotia! Onnea ja rakkautta merkkipäivän johdosta :)

  VastaaPoista
 5. Onnea teille, ja kiitos näistä kuvista. Tosi nättiä!

  VastaaPoista
 6. Just niin paras paikka teidän kotona, kaunista joka puolella! Ihania kuvia olet ottanut <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Hei! Ihana koti :) Mistä teidän kaunis olohuoneen pöytä on hankittu, itsellä juuri pöytä etsinnässä, eikä meinaa löytyä mielestä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He! :)
   Kiitos Mari. :)
   Olohuoneen pöytä on ostettu useita vuosia sitten Sasu's Playhousesta. Niitä ei vain taida edää olla siellä myynnissä. Sisällä on viinipulloille paikat ja kansilevy on lasia.

   Poista
 8. Niiiiin kaunista<3 Olipa mukavaa, että tartuit tähän haasteeseen:)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! :)
   Kiitos myös haasteesta, se oli tosi mukava! :)

   Poista
 9. Voi että kaunista. Samat ajatukset kuin mullakin, että maton paikka on siinä, mistä näkee useaan paikkaan ja koko kodin kauneuden.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :)
   Kiitos tosi kivan haasteen alulle panemisesta. :) Teidän koti on myös todella kaunis! :)

   Poista
 10. Ihana paikka ja ihanat kuvat. Samaa haastetta tässä mietin.

  VastaaPoista
 11. Oi mahdoton, kuinka kaunista teillä on! En ole tainnutkaan ennen täällä blogissasi käydä, mutta olipas hyvä, että nyt löysin : ) Valoisaa, avaraa, kodikasta ja punaisen maton paikkahan on mitä parhain! Mun pitäisi itsekin tuohon samaan haasteeseen tarttua, ja luulen, että samanlaisilla perusteilla valitsen maton paikan : ) Myös teidän valkoiset lattiat on huikean hienot! Meillä itsellä on todella tumma lankkulattia ja vaikka kovasti siitä tykkään, niin silti huomaan vähän väliä ihastelevani valkoisia lattioita : )

  Aurinkoista viikonloppua toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Päivi! :)
   Ihana juttu, että löysit tänne! :) Tervetuloa kurkistamaan.

   Kiitos samoin! :)

   Poista
 12. Hei! Olen jo tovin blogiasi lukenut, ja voi miten kaunista teillä onkaan! :)

  Minulla olisi kysymys noista vinyylimatoista. Pysyvätkö hyvin paikallaan vai tarvitsevatko alleen liukuesteen? Ovatko kestäneet hyvin? Itselläni on koira ja mietin jos ostaisin kaksi vierekkäin. Olisivat varmaan tosi helpot siivota ja sijoittaa jatkossa vaikka käytävämatoiksi, jos haluaa toisenlaisen maton hankkia. Valko-harmaata raitakuosia kun kovasti mattooni kaipaan! Kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Kiitos paljon kommentistasi! :)
   Matot ovat pysyneet ihan hyvin paikoillaan. Ne on ostettu Kodin Ykkösestä. Ovat kestäneet hienosti ja olen niitä usein pessyt koneessa. Yksi on tällä hetkellä eteisessä kenkien alla ja sitä saa pestä tosi tiheästi. Olen ollut kyllä tyytyväinen. Meillä myös kaksi koiraa.

   Poista
 13. Hei, kiinnostaisi kovasti millä maaleilla ja sävyillä seinät on maalattu? Itsellä olisi edessä koko kämpän maalausprojekti ja teidän kodin seinät näyttäisi juuri oikean sävyisiltä :)

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan