Slider

PIRUM PARUM

4. syyskuuta 2014Etsin tyttöjen huoneeseen jotain seinälle laitettavaa julistetta/kuvaa ja tietenkin mieluiten huoneen väreihin sopivaa, eli jotain missä on harmaata, vaaleanpunaista ja valkoista. Törmäsin nettiä selatessani tähän hauskaan Pirum Parum Pear -julisteeseen ja sellainen lähti kotimatkalle. :)

Pirum Parun nimi tulee ruotsinkielisestä lastenlorusta. Julisteen on suunnitellut Elisabeth Dunker ja kokoa julisteella on 50x70 cm.

Päärynä on surullinen, mutta silti kovin suloinen. Jotenkin päärynästä tulee mieleen tuo meidän kohta kolme vuotta täyttävä pieni uhmaikäinen, joka ei aina saa tahtoaan läpi. ;) 


Lastenhuoneen vaaleansininen kirjoituspöytä sai uuden värin Jeanne D'arc Living Vintage Paint maalilla. Sävyksi valitsin Warm Grey:n. Enemmän tietoa kyseisestä maalista löydät edellisestä postauksesta. Olen kyllä täysin myyty tälle maalille, se on todella helppo ja nopea levittää, ei haise miltään ja kuivuu nopeasti!

Vasemmalla Stone Grey ja oikealla Warm Grey. 
Stone Grey on melkein puolet vaaleampi ja kylmempi sävy.


Sain kiusakseni flunssan ja olo on tukkoinen ja väsynyt. Tämän päivän aionkin viettää ihan vain lepäillen. Vanhempi tytöistä lähti mummin kanssa uimahalliin ja pienempi neiti on päikkäreillä.


Oikein kivaa torstaita! :)8 kommenttia:

 1. Paranemisia sinne. Flunssaa tuntuu olevan vähän kaikkialla. Se on kai se syksyn huono puoli. Tuo juliste on kyllä toisaalta ihan hauska, vaikka juuri viimeksi siskoni luona mietin, että miksi hän haluaa päärynän kuvan seinälleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut! Tänään onneksi jo hieman parempi olo. :)
   En itse osaa sitä myöskään mieltää oikein muualle, kun lastenhuoneeseen.
   Kun ympärille tulee muitakin kuvia ja ehkä hyllyjä, niin näyttää tietenkin jo ihan erilaiselta. Yksin on vähän orpo olla päärynälläkin. :) Kannattaa käydä Pinterestissä selailemassa tai laittaa vaikka Googleen, tuo julisteen nimi niin tulee ihan hauskoja kuvia ja mielikuvitus pääsee valloileen. :)
   Oikein mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
 2. Tarkennuksena kysyisin, että maalasitko siis tämän pöydän sävyllä Warm grey ja lipaston värillä Stone grey? Olisiko mitenkään mahdollista saada niistä kuvaa vierekkäin tai vaikka tästä pöydästä paremman kokonaiskuvan niin voisi verrata sävyä siihen lipastoon. Itselläkin eräs maalauskohde mielessä tuolla maalilla, mutta sävy vähän mietityttää. Ps. Tuo päärynätaulu on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pia,

   Juuri näin. :) Tämä Warm Grey sävy on tummempi ja hieman lämpimämpi.
   Tarkoitus olisi tehdä laajempi postaus lastenhuoneesta, kunhan saan pari juttua vielä maalattua.
   Voisit kokeilla avata molemmat postaukset nettiselaimellasi ja pienentää avatut sivut ja asettaa vierekkäin. Näin näkisit molemmat värit samaan aikaan. :)
   Kiitos! :)

   Poista
  2. Lisäsin tuohon postauksen alle sittenkin kuvat mollemmista väreistä vierekkäin. :)

   Poista
  3. Kiitos kuvalisäyksestä :)

   Poista
  4. Eipä mitään! Parempihan tuo noin on! :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan