Slider

Tine K Basequilt

8. elokuuta 2014


Huomasin eräänä päivänä, että Inspired by Love-blogin Sannan blogissa oli myynnissä kauan himoitsemani Tine K Basequilt päiväpeitto. Päiväpeitto on on uutena sen verran arvokas, että en ole sitä koskaan raaskinut ostaa. Meilläkin kun on kaksi lasta ja koiraa, niin ei koskaan tiedä mitä sattuu ja tapahtuu. Muistatte varmaan, että ostin myös jokin aikaa sitten uuden päiväpeiton Kodin Ykkösestä.

Asian hetken mietittyäni päätin, että kokeilen kuitenkin onneani ja lähetin sähköpostia Sannalle. Kodin Ykkösen päiväpeitolle löytyisi nimittäin helposti uusi paikka ohuoneen sohvalta torkkupeittona. Onnistuin kuin onnistuinkin saamaan peiton itselleni ja päätin, että näin sen kuului sitten mennäkin. ;)


Peitto on ihanan muhkea ja odotan oikein että pääsen käpertymään sen alle iltojen viilentyessä. Nyt on taas yksi haave toteutettu! 

Oikein rentoa ja kivaa viikonloppua! 


14 kommenttia:

 1. Hah, meillä koira oksensi eilen kyseiselle päiväpeitolle. Panepesurilla vähän putsailin. Kieltämättä hieman hankala pestä mutta onhan se ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :/
   Meilläkin on tuo isoin koko 260x260, niin ei sitä oikein pesukoneeseen saa mahtumaan. Pesulaan vieminen hirveän tiheästi tulee vähän turhan kalliiksi. Päätinkin, että pistän peiton sänkyyn lähinnä silloin, kun on tulossa vieraita. Säästän näin peittoa ja ennen kaikea omia hermoja! ;) :D

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen päiväpeitto, onkohan siinä mahdollisesti täytteenä untuvaa?

  VastaaPoista
 3. Päiväpeitto sopii makuuhuoneeseenne ihan täydellisesti! Ihanan muhkealta näyttää petaus. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia blogissasi! Ja onneksi olkoon uudesta päiväpeitosta! Ihana tunne se kun jotain on kauan halunnut ja sitten se ihastuttaa silmää omassa kodissa :)

  VastaaPoista
 5. Käy niin hyvin teille :)
  Meillä tämä pojan huoneessa ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen.
  t.Sanna

  VastaaPoista
 6. voi, on kyllä todella kaunis peitto!

  VastaaPoista
 7. Tuo on ihan huikean ihana tuo päiväpeitto. Onnistunut löytö:)

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan