Slider

DIY: maljakko ja kalkkimaali

28. maaliskuuta 2014

Minua kohtasi jälleen epäonni tietokoneeni kanssa ja se on matkalla huoltoon. En saa konetta jostain syystä ladattua. Virtajohto ainakin on ihan ehjä.

Tätä pikapostausta kirjoittelen siis miehen koneelta. Vähän on orpo olo ilman omaa konetta ja tuntuu, että kaikkeen menee tuplasti enemmän aikaa.


Minua on vaivannut pieni DIY innostus ja ajattelin purkaa sen kaapin kätköistä löytyneeseen turkoosiin ruukkuun. Ruukku oli tosi kiva malliltaan jo kokonsa puolesta, mutta turkoosi väri ei oikein napannut. Mietin ensin, että olisin maalannut ruukun valkoiseksi mustilla raidoilla Tine K:n tyyliin, mutta maalikätkööni kurkatessani siellä ei enää ollutkaan yhtään mustaa maalia jäljellä. Sen sijaan löysin makkarin seinän maalaamisesta ylijäänyttä kalkkimaalia, Kalklitiria. Vähän mietin, että mahtaako se pysyä liukkaan ruukun pinnassa, mutta pitihän sitä yrittää. Maalasin ruukun ensin kaksi kertaa valkoisella maalilla ja tämän jälkeen kolme kertaa kalkkimaalilla. Hyvin tarttui ja lopputulos on ihana ja hyvin luonnollinen. Väriltään ruukku on lähellä sohvan pellavatyynyjä. :)


Yritän muuten opetella käyttämään Instagramia, nimimerkillä saakurkistaa. ;)

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! :)20 kommenttia:

 1. Onpa hieno! Mitenköhän betonilla onnistuisi päällystää maljakoita ja ruukkuja...? Betonimunien valusta jäi melkein täysi säkki kuivabetonia ja sehän voisi näyttää kivalta maljakoissa.....Hmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! :)
   Kuulostaa ihan kokeilemisen arvoiselta idealta! :)

   Poista
 2. Siitähän tuli tosi hieno! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kaunista! Mä ollut 2kk lähes kokonaan ilman konetta,joten kyl vaan alkaa blogi hiipumaan sen myötä. Illasta olisi kone käytössä,mut silloin ei enää jaksa/ehdi/pysty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos A-R! :)
   Ymmärrä hyvin, niin siinä tosiaan helposti käy.

   Poista
 4. Tulipa kyllä hieno! Just täydellisen värinen :) Pitäisköhän itsekin lähteä kohta jo opettelemaan instagramin käyttöä, vielä oon sieltä pysynyt pois. Voisin tulla suakin seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! :)
   Kokeile ihmeessä, minäkin vasta harjoittelen! :)
   Ihan hauskalta vaikuttaa ja aina ei jaksa kantaa painavaa kameraa mukana. :)

   Poista
 5. Kaunis :).

  Instagram on niiiin koukuttava!!

  VastaaPoista
 6. Tulipa kaunis! Instagramiin jää kyllä koukkuun :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis :). On niin parasta, kun vanhasta, kaapin kätköistä löytyneestä tavarasta saa uutta ja sisustukseen sopivaa. Kalkkimaali on kauniin luonnollista, ja kun on neutraali maljakko, niin siihen saa sopivaan vaikka mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! :)
   Näin on! :) Tuo kalkkimaali on kyllä muodostunut ihan lempparituotteeksi. :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan