Slider

Kalklitir - Celadon Primo

18. joulukuuta 2013


Tässä tulee nyt tämä lupaamani tarkempi selvitys makkarin muutoksesta. Makuhuoneen sänky vaihtui siis 140 senttisestä 180 senttiseen, petivaatteet vaihtuivat pellavaisiksi ja sängyn taustaseinä maalattiin.

Seinä maalattiin Kalklitir-maalilla. Kalklitir on kalkkimaali ja se muodostuu veden, kalkin ja pigmentin sekoituksesta. Sävyksi valitsin Celadon Primon. Sävy on lämmin beigen harmaa, greigeksi sitä kutsuisin. Olen ihaillut kauniin eläväsisiä kalkkimaaliseiniä useissa kuvissa ja halusin kokeilla maalia myös omaan kotiin ja tykkään kovasti! :)


Pellavapetivaatteet tilasin H&M home-mallistosta. Petivaatesetti on tummanharmaa. Tilasin myös pari tummanharmaata ja valkoista isoa tyynynpäällistä ja niihin sisätyynyt. Ainakin toistaiseksi olen ollut hyvin tyytyväinen petivaatteisiin. Niissä on kiva nukkua ja pellava on mukavan pehmeää.

Sänkyliikkeessä sattui olemaan kaikki tuotteet -25% alennuksessa, joten saimme ihan mukavan alennuksen :) Miehen puolen patja on kova ja minulla on keskikova. Valinta on tuntunut näin kolmen yön jälkeen ihan oikealta ja hyvin on uni tullut.


 Seinää vastapäätä oleva ruututapetti on lämpimän sävyinen ja yritinkin valita maalin niin, että se sopisi tapetin kanssa yhteen. Vähän jännitti miten käy, mutta onneksi valinta onnistui nappiin :)

  
Mukavaa viikkoa! :)


18 kommenttia:

  1. Ihanan houkuttelevalta näyttää sänky, kyllä tuohon kelpaisi kellahtaa unille :) Nuo pellavalakanat on munkin himotuslistalla, on varmaan ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos LittleB! :)
      Sänky näyttää tosiaan paljon houkuttelevammalta, kuin vanha sänkymme ja uni maistuu :)
      Ovat kyllä ihanan mukavat ja näyttävät kivalta :)

      Poista
  2. Voi vau! Hieno muutos (: Meillä on alakerran makkarin seinä maalattu myös kalkkimaalilla ja tykkään hirmuisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rimma! :)
      Täytyykin käydä kurkkaamassa teidän makkaria :)

      Poista
  3. Mielettömän upea! Niin on värit minun makuuni myös! :)

    VastaaPoista
  4. Ihana makuuhuone! Yöpöydät ovat mun suosikit. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjukka! :)
      Ne ovat kyllä kivat ja edullinen ratkaisu! :)

      Poista
  5. OuMaiGaad! On kyllä ihana! Onko television yläpuolella oleva hylly itse duunattu, vai löytyykö tuollaisia ihanuuksia jostain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Hylly on itse tuunattu. Löysin vanhan ajopuun merenrannasta. Se kuivatettiin saunassa ja kiinnitettiin ruuveilla seinään hyllyksi :)

      Poista
  6. Ihana!! Mistä te hankitte vanhat laatikot yöpöydiksi? -Krisku

    VastaaPoista
  7. Hei! Todella ihana koti teillä! Ihastuin tuohon kalklitir-maaliin. Mahtaako siitä olla paljon sävyjä, ja missä sitä myydään? Olisi kiva saada joku värikartta ja tarkastella mikä sävy sopisi meille. Tämä teidän makkarin seinä on varmasti livenä tuhat kertaa ihanampi kuin kuvissa, ja jo niidenkin perusteella olen myyty :) Kiitos tästä ihanasta blogistasi! Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maria!

      Sävyjä on tullut koko ajan lisää markkinoille. Kalklitiria myydään jo aika monessa paikassa. Googlettamalla Kalklitir-sanan saa näkyville aika paljon verkkokauppoja. Oman maalin tilasin HomeNord-verkkokaupasta. http://homenord.se/fi/kalkkimaalit/ :)

      Kiitos. Ihana kuulla! :)

      Poista
  8. Hei, olen jo kauan etsinyt mieleistä sänkyä, ja tuo teidän sänkynne näyttää juuri oikeanlaiselta. Se on ihana! Mistä se on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. https://www.sotka.fi/tuotteet/tuote/59/24971/minnea-jenkkisankypaketti-180x200-cm-sijauspatja-profiloitu-vaahtomuovi

      Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan