Slider

Tunto - Maalattavat struktuuritapetit

6. syyskuuta 2013

Sain Tikkurilalta sähköpostia, jossa kerrottiin, että heiltä on tulossa lokakuussa uusi tuote markkinoille. Kyseessä on Tikkurilan Tunto - Maalattavat struktuuritapetit.

Idea kuulosti sen verran erikoiselta, että uteliaisuuteni heräsi ja päätin tutustua tuotteeseen hieman tarkemmin.
Tunto Struktuuritapetit ovat siis laadukkaita paperitapetteja, kolmiulotteisella kuvioinnilla. Sarjasta löytyy neljää, erityisesti skandinaaviseen makuun suunniteltua modernia ja selkeää kuosia, Varpu, Vana, Riite ja Siipi.

 Tässä kuvassa Varpu-Struktuuritapetti.

Tässä kuvassa Vana-Struktuuritapetti.

Tapetti on helppo kiinnittää ja maalaus tapahtuu kiinnityksen jälkeen. Erilaisia tapoja, luoda omannäköinen kolmiulotteinen tapetti on lukemattomia, sillä Tikkurilan laajasta väri- ja kiiltoastevalikoimasta, voi valita itseään miellyttävän sävyn ja kiiltoasteen.
Tunto Struktuuritapettien päälle, voi maalta millä tahansa Tikkurilan sisäseinämaalilla. Tapetin kaveriksi voi kokeilla esimerkiksi Täyshimmeää Harmony-sisustusmaalia, Efektituotteita, Harmony Kuviointimaalia, Taika-helmiäismaaleja tai -lasyyrejä tai vaikkapa kiiltävää Helmi-kalustemaalia. Ja jos kyllästyminen iskee, voi tapetin kuulemma aina maalata uudelleen.

 Tässä kuvassa Siipi-Struktuuritapetti.

Tässä kuvassa Riite-Struktuuritapetti.

Tunto Struktuuritapettia myydään 12,5 metrin rullissa. Rullan leveys on 106 cm, joten työ sujuu rivakasti. Yhden rullan kerrotaan riittävän 
noin kahden huoneen pieneen tehosteseinään.  
Tunto Struktuuritapetteihin voi käydä tutustumassa tarkemmin Habitare-messuilla, Tikkurilan näyttelyalueella 18.-22.9.2013. Näytillä on useita toteutuksia kyseisillä tapeteilla. Tapeteista voi myös lukea lisää täältä.

Omaan silmään nämä tapetit näyttävät kivalta. 
Mitä mieltä te olette?

Kaikki kuvat lainattu luvalla. 
Kuvien luvaton käyttö ja kopiointi on kielletty!

P.S. Seuraavaksi kirjoittelen olkkarin uusista pikkuhankinnoista ja syksyisemmästä ilmeestä (kuvat on jo otettu, teksti enää uupuu).

Ihanaa viikonloppua kaikille! :) 

14 kommenttia:

 1. Tosi kiva ideahan nämä on! :) Siis just tällainen, jota kadehtisin muiden seinillä, mutta en kyllä omaan kotiini haluaisi (ihan siis mikä tahansa kuvio seinällä on aika nounou).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan hauska idea varsinkin, kun jokainen voi tehdä sen itseään miellyttävän ja täysin uniikin lopputuloksen, eikä tarvitse valita aina niistä samoista valmiista tapettimalleista.

   Aika vaativa sijoitettavahan noinkin erikoinen tapetti on, mutta pienehkönä tehosteena, jossain sopivassa tilassa, voi olla oikein kiva :)

   Poista
 2. No onpa kiva keksintö! Kummallista miten kaikki on mahdollista.. Ihastelin joku aika sitten postaustasi teidän struktuuriseinästä. Olen pohtinut wc:n uudelleen kaakeloimista ja yhden seinän voisi ehkä käsitellä tuolla Tunto Hienolla. Kokonaisuuden hahmottaminen on vielä kesken, ehkä joskus tulee lopulta tartuttua toimeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa se! :)
   Tunto Hieno on kyllä kiva tuote ja hyvin monipuolinen. Koostumus oli myös kiva ja helppo levittää :)

   Poista
 3. Voi, tykkään tuosta kolmannesta (viuhkajutusta) tosi paljon! Voisi muuten passatakin tosi hyvin mun olohuoneen murheenkryyniseinälle.
  Silja
  mintunmustaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Se on kyllä kaunis ja voisin hyvin kuvitella juuri olohuoneen seinään! :)

   Poista
 4. Näyttää kyllä ihan kivalta, mutten kuitenkaan aivan täysin ihastunut. Ehkä en omaan kotiini laittaisi, mutta jonnekin varmasti sopii paremmin kuin hyvin:)! Nuokin tosin voivat olla itselleni sellainen juttu, että kun silmä kunnolla tottuu niihin, niin voivatkin alkaa tuntua todella hyvältä vaihtoehdolta, myös sinne omaan kotiin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se monesti on, että monesta sellaisesta jutusta, mistä ei aluksi tykkää, rupeaakin tykkäämään, kun se tulee useammassa paikassa vastaan ja tulee tutummaksi.

   Nämä tapetit vaativat kyllä vähän totuttelua, kun eivät ole ihan sieltä tavallisesta päästä, mutta varmasti on tiloja, joihin ovat nappivalinta. Voisin kuvitella, esimerkiksi julkisiin tiloihin, eteiseen, takan kaveriksi tai vaikkapa olkkariin.

   Poista
 5. Ihan kiva idea! Mutta nuille kuvioille en itse ainakaan kauheasti lämmennyt. Minulle saisi olla vähän vielä hillitympää kuviointia. Siispä mieluummin laitan seinälle Tunto hieno struktuurimaalia :)

  VastaaPoista
 6. Magee idea! Piti ihan linkata tää postaus mun blogin Facebook-sivuille :)

  VastaaPoista
 7. onko tietoa miten tuo siipi tapetti laitetaan ? onko se tasakohdisteinen vai käännetäänkö joka toinen pala ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitetavasti ole.
   Varmasti rautakaupassa tai Tikkurilalla osaavat neuvoa paremmin :)
   Löytyisiköhän täältä: http://www.tikkurila.fi/files/38891/Tikkurila_esite_Tunto_Struktuuritapetit.pdf lisää tietoa :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan