Slider

ARVONTA: Ludwig & Vilgot

21. syyskuuta 2013


Nyt kaikki blogikoirat kuulolle minulla on nimittäin hyviä uutisia teille! :)

Sain arvottavakseni ison ja pienen Ludwig & Vilgot-pehmoluun. Pehmoluut ovat kotimaista käsityötä ja Villa Olivia-blogia pitävän Sannan kädenjälkeä.

Pääsin perjantaina kurkistamaan Sannan ja hänen perheensä kotiin, Villa Oliviaan ja se on kyllä aivan mielettömän kaunis ja tunnelmallinen koti! Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Sannan blogiin, josta löytyy paljon juttua mm. Villa Olivian kunnostamisesta. Sannan ja hänen perheensä kodista löydät myös lisää tietoa ja upeita kuvia tämän kuun Avotakka-lehdestä.

Sanna on oikea kädentaituri ja käyttää lelujen tekoon pääasiassa kierrätettyjä materiaaleja, kuten vanhoja kaulaliinoja, patja- ja verhoilukankaita. Ehdottomasti plussaa siitä!

Nimensä nämä lelut ovat saaneet perheen koirien mukaan, italianvinttikoira Vilgotin, sekä irlanninsetteri Ludwigin. Ennen uusien tuotteiden myyntiin tuloa lelujen pitää läpäistä näiden suloisten herrojen tarkat testivaatimukset :)

Lelut ovat laadukkaita ja varmasti myös ilo emäntien ja isäntien silmille, kivojen kangaskuosiensa vuoksi. Tässäpä muuten myös kiva joululahjavinkki!,
Leluja voi ostaa seuraavista liikkeistä: Design Deli (Jokikatu 41, Porvoo), Cafe Rongo (Rihkamakatu 21, Porvoo) ja All Fur Dogz (Vuorimiehenkatu 20, Helsinki)

Myös lelujen postittaminen suoraan kotiin onnistuu. 
Tiedustelut: slaurila@gmail.com

Kannattaa myös käydä kurkkimassa Ludwig & Vilgot facebook-sivuilla ja liittyä tykkääjäksi, jotta pysyy ajantasallalla kaikista kivoista uutuuksista :)


Jos haukkusi haluaa ottaa osaa arvontaan, voisi omistaja jättää kommenttikenttään viestiä ja vaikka hieman kertoa lemmikistään :) Toisen arvan voi lemmikilleen hankkia, tykkäämällä Ludwig & Vilgot facebook-sivuista. 
Muista siis, myös kertoa kuinka monella arvalla olet mukana ja muistutathan emäntääsi jättämään oman sähköposti-osoitteensa, jotta lelusi löytää varmasti perille.

Meidän toy- ja kääpiövillakoira neidit, ovat hyvin iloisia omista leluistaan ja toivovat, että myös onnettaren suosikkikoira pitää kovasti uusista leluistaan :)


Onnea kaikille arvontaan!

Arvonta päättyy 01.10 klo 00.00.

54 kommenttia:

 1. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla! Meillä on kohta puolivuotias kissanpentu, joka ei varmasti välitä vaikka lelut luunmuotoisia ovatkin. Energiaa riittää ja lelut saavat kyytiä olivatpa sitten millaisia tahansa. Hirmu nättejä nuo luut, kelpaa vaikka koristeeksikin :) indier[ät]luukku.com

  VastaaPoista
 2. Yhdellä arvalla mukana. Meiltäkin löytyy kaksi kissaa, mutta meillä käy koiravieras usein "vahtimassa" kissojamme. Olisi kiva tarjota koiravieraalle muitakin kuin kissojen leluja ja joista pienimmät lelutkin joutuu pitämään piilossa ettei satu vahinkoa :) Onneksi kissat ja koira tulee hyvin toimeen keskenään.
  moonangel_(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Yhdellä arvalla mukana. Luu menisi mieheni siskon ranskikselle Pontuksella, joka onkin melkoinen persoona! =) Pontuksesta voi lukea lisää blogistani.

  hakusanarakkaus@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Yhdellä arvalla mukana. Luu tulisi ahkeraan käyttöön bordercollie herra Taaville alias TaunoKaleville :) sardeaux1@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukana. Meidän toyvillis Titolla jo yksi Ludvig&Vilgot luu, mutta tykätään niistä kovasti joten yksi lisää olisi enemmän kuin tervetullut :)

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukana. Meillä on kaksi vilkasta kiinanharjakoiraa ja sisustuksesta tarkka omistaja, joten noin nätti lelu olisi sekä emännän että hauvojen ilo ;)

  VastaaPoista
 7. Yhdellä arvalla mukana. Monirotuinen Urhomme täyttää kohtapuoliin
  3 vuotta ja tämä olisi kelpo lahja.

  VastaaPoista
 8. Hau, olen Teddy, pitkäkarvainen chihuahuapoika. Slurps mikä luu ;) Emäntäni kävi tykkäilemässä myös Fb:ssä, eli olemme kahdella arvalla mukana :) paivi.vilkman@live.fi

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana. Lelusta olisivat iloisia keskari villis Ferra, andalusianpodenco Donna sekä podenco-galgomix Alvi. Ja olisi muuten ensimmäinen lelu, mikä miellyttäisi omistajankin silmään. :)

  VastaaPoista
 10. Hei,

  kääpiövillis Elvi osallistuu yhdellä arvalla:) Elvi arvostaa kovasti kierrättämistä ja toisinaan harrastaa sitä itsekin löytäen pureskeltvia leluja muualtakin kuin omasta koristaan.
  niemeka@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Onpa ihania!

  Englanninbulldoggi mr. Hercules aka Herkku on mukana yhdellä arvalla. Eka lelu uuteen kotiin olis kiva yllätys :)

  essihaapaniemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Cavalier King Charlesin spaniel Helmi (kohta 5v) osallistuu arvontaan kahdella arvalla.
  johannaliina@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Yhdellä arvalla mukana ollaan, ja jos arpaonni suosisi joskus niin palkinto menisi meidän äidin ihanalle karvahauvalle Uusolle <3 Koira on löytöeläinkodista Espanjasta ja on nyt meidän perheen lellikki!

  katri89@luukku.com

  VastaaPoista
 14. Arvonnassa mukana. Pienempi luu olisi minulle sopiva...:)
  Terv. Niilo

  VastaaPoista
 15. Arvonnassa mukana ovat Bea ja Bella. Kyseessä siis kirjoittajan äidin ja siskon koirat. Jos palkinto sisältää molemmat luut, tasajako tulee, mutta jos vain yhden luun niin koosta riippuen sen saa vain toinen.

  VastaaPoista
 16. Arvonnassa mukana! Jos voittaisin, palkinto menisi läheiseni parsonjackrusselille, joka on kyllä aika vilkas persoona. :)

  VastaaPoista
 17. Arvalla mukaan. Pikkuinen koiruli tykkäisi kovasti
  idisca@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Yhdellä mukana! Mulla on mielessä ystäväni coton-koira Onni, joka taatusti ihastuisi tähän luuhun!
  ps. Kiva blogilöytö!

  VastaaPoista
 19. Arvalla mukana! Meidän jääräpää chihuan suuhun tuo sopisi, mikäli herra hidalgo siitä innostuisi :)Senhän ei tietäisi kun kokeilemalla!

  VastaaPoista
 20. Kahdella arvalla mukana arvonnassa!
  Täällä päässä leluista haaveilee pian 3 vuotta täyttävä kettuterrieriherra. :)
  holopaisen_veera (at) luukku.com

  VastaaPoista
 21. Kahdella arvalla mukana tavoittelemassa omia leluja 5-vuotiaalle venäjänvinttikoiraneidille :)

  VastaaPoista
 22. Onpas tyylikkäitä leluja! Ehdottomasti arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 23. Meille on tulossa kahden viikon päästä uusi perheenjäsen ja nämä pehmoluut olisivat kyseiselle hauvavauvalle varmasti mieleen! :) (sonia.tani@hotmail.com) Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 24. Meidän haukku, Basset Fauve Bretange, järsisi varmasti mielellään tällaista pehmoluuta! Pehmolelut ovat ehdotin suosikki, heti kun silmä välttää niin kymmenen vuotias vauvamme käy lasten sängyllä varkaissa ;) Ilo olisi omistajankin silmälle nämä luut!

  VastaaPoista
 25. Kestäisivätköhän nämä lelut minun hampaitani? ;) Ikean pehmolelut ovat ainoat, jotka ovat tähän mennessä kestäneet käsittelyssäni hieman pitempään... Yhdellä arvalla osallistun arvontaan.

  Elmo, cavalier kingcharlesinspanieli
  elmocava@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Ihania! Mukana yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 27. Meillä on kääpiömäyräkoira sekä ranskanbuldoggi. Ranskis on kova leikkimään ja saa mäyräkoirankin aina välillä innostumaan leikkiin mukaan. Valitettavasti ranskis on sen verran kovakourainen pehmoleluille ettei ne ole kovin pitkäikäisiä. Pehmolelut ovat kaikkein mieluisampia, joten toivottavasti nämä ihanuudet ovat kestäviä :) Kahdella arvalla mukana.
  katja.laitila@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Olen yhden Maksanruskean labradorinnoutajan täti-tättärää. Morse on iloinen vähä reilu 40 kiloinen temmeltäjä. :) Olisi kiva nähdä kuinka kestäviä nämä lelut ovat, josko näistä tulisi uusi suosikki. Mukaan arvontaan yhdellä arvalla. Olisin paras täti jos veisin seuraavan kerran uuden lelun. ;) Hihiii.
  hexunblogi at hotmail fi

  VastaaPoista
 29. Oih miten kauniita leluja! Meillä ei vielä ole hauvaa, joskus sitten kyllä, mutta
  Lasten "karvaserkulle" voisin lelun antaa lahjaksi :)
  Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 30. Kahdella arvalla mukana, käytiin lapinkoiramme Millan kanssa facebookin puolellakin tykkäämässä. Milla vietti elokuussa 5-vuotissynttäreitään, mutta leikki maistuu yhä ja parasta ovat pehmolelut. Toki siis syötävien juttujen jälkeen :D

  Mukana arvonnassa niin kovin mielelläni. minni42@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Arvonnassa mukana. Meillä ei ole karvaisia lapsia mutta siskollani on kaksi, joten antaisin ne joululahjaksi :)

  VastaaPoista
 32. Ihania! Minulla ei myöskääm ole itselläni koiria, mutta muulla perheelläni montakin, joten heille tuo sitten jollekin onnelliselle menisi :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Yhdellä arvalla mukana! Noi on kyllä niin nättejä, pääsisivät 10 viikkoisen norfolkki-kummipojan nakerrettavaksi :)

  pienempi@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Yhdellä arvalla mukana. Luu tulisi kolme vuotiaalle Simppa-koiralle :)

  VastaaPoista
 35. Kahdella arvalla mukana. Karvakorvat Hulda ja Helmi saisivat aika tyylikkään lelun.

  Sanna

  VastaaPoista
 36. Karvaturrimme täyttää pian kaksivuotta, niin tässähän olisi oiva synttärilahja päiviemme ilostuttujalle! :) Yhdellä arvalla mukaan! millal@luukku.com

  VastaaPoista
 37. Osallistun yhdellä arvalla ja tyylikkään ja hienon lelun saisi Siiri :)

  veera.piirila@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Mukana yhdellä arvalla ja täälä luuta odottelisi kovasti Jack Russelin terrieri Veus 7v! :)

  ssooonja@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Mukana yhdellä arvalla. Joulukuussa 2 vuotta täyttävä coton de tuléar Onni leikkisi mielellään noin hienoilla leluilla. :)

  annaso83@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Mulla on vilkas basenji-koira Armas, joka tykkää kaikista pehmoleluista. Tykkäsin myös f-b-sivusta, joten kahdella arvalla mukana. seppa.maija@gmail.com

  VastaaPoista
 41. arvalla mukaan pari vuotias timppa ootelee palkintoa :).

  x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Yhdellä arvalla mukana! Täällä häntäänsä heiluttaa viisi vuotias miniraketti; shelttineiti Nella, jonka lempparileluja ovat pallot ja piippaavat pehmolelut.

  VastaaPoista
 43. Siis me luultiin, että emäntä oli jo osallistunut tähän ihanaan arvontaan, vaan ei näköjään ollutkaan... Onneksi huomattiin muistutuksesi. Eli me ollaan Sulo 2-vee ja Reino melkein 1-vee ja ilosia labbisveljeksiä :). Tuo lelu olis niin sopiva tuolle Reinolle synttärilahjaksi... Mukana ollaan yhdellä arvalla. Terkuin Sulo ja Reino ps. Emännän postiosoite on nymana40@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Mukana yhdellä arvalla! Luista ilahtuisi vanha herra kultainen noutaja sekä pieni bassetti, jolle maistuu aidot luut vähän liiankin hyvin :)

  VastaaPoista
 45. Mukana yhdellä arvalla! Täällä kaksi chihua olisi innoissaan uusista leluista :)

  VastaaPoista
 46. Yhdellä arvalla mukaan kisaan. :) Fanny-westie olisi varmasti ihan innoissaan.

  VastaaPoista
 47. Yhdellä arvalla osallistun.

  Kuulin juuri,että kaverilleni tulee koiranpentu parin viikon päästä joten jotakin pientä kivaa pitäisi hankkia ja nämä olisi oikein kiva lahja uudelle tulokkaalle :)

  justmystyle@hotmail.fi

  VastaaPoista
 48. 1 arpa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Kahdella mukana, toinen tulisi omalle sekarotuiselle touhukkaalle vanhukselle ja toinen menis varmaan veljen koiraparille :)

  VastaaPoista
 50. Yhdellä arvalla mukana Heidinblogi(a)hotmail.com. Meillä asustaa kolme vuotias pikkuinen höppänä koira, joka tyytyy vähään. Tyhjä vessapaperin hylsykin kelpaa leikkikaluksi. Karvavauvamme rakastaa touhuilua ja mukavia päiväunia!

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan