Slider

ollako vaiko eikö?

20. maaliskuuta 2013

Mieheni kävi viikonloppuna auttamassa isäänsä muutossa. Samalla reissulla hän toi meille kotiin tarpeettomaksi jääneen vanhan ruskean lipaston, mustan pinnatuolin ja vähän lasiesineitä:) Neidillä oli vähän flunssaa, joten emme viitsineet lähteä pikkuisen kanssa, niin pitkäksi aikaa autoon istumaan ja peräkärryn kanssa, matka olisi kestänyt vielä tavallistakin pidempään.
 
 Lipasto löysi paikan rappusten viereltä ja sen sisälle piilotin osan neidin leluista. Leluja on kertynyt kamala määrä, vaikka neidillä on ikää vasta 1v,4kk!
 
Pohdin tässä, maalaisinko lipaston vai jättäisinkö ruskeaksi? Ruskea kun ei ole mikään lempivärini. Mietin mustaa tai valkoista. En ole varma, olisiko valkoinen liian maalaisromanttinen makuuni. Jopa pastillisen mintunvihreä kävi mielessä, mutta se taitaa olla vähän turhan räväkkä vaihtoehto.
 
Ei tuo ruskea väri, toisaalta niin pahalta näytä?
 
 
 Lipaston päällä oleva vanha puulaatikko, jonka kannessa komeilee Fazerin Eucalyptus pastillimainos, löytyi myöskin tarpeettomana muuttokuorman seasta.

Toiselle turha, voi olla toisen aarre;)

 
Kävin viikonloppuna äitini makutuomarina sisustusostoksilla. Hän kaipasi heidän keittiöönsä ja olkkariinsa uutta ilmettä ja kyllähän me tytöt kaikkea kivaa löydettiinkin;) Verhot, sohvatyynyt, matto ja valaistus menivät uusiksi ja ilme muttuikin kivasti keväisemmäksi ja vähän modernimpaan suuntaan:)
 
Eilen ja tänään, olen puunannut meidän villikoiria muistuttavista otuksista, jälleen villakoirien näköiset. Kyllä nyt neitien kelpaa taas:)

 
 Oikein inspiroivaa keskiviikkoa kaikille!:)
 
 
 
 


40 kommenttia:

  1. Kaunis lipasto. Mä jättäisin ainakin toistaiseksi tuon väriseksi, kun näyttää olevan hyvässä kunnossakin ja maalaisin vasta, jos väri alkaa tökkimään kunnolla!? :) Tuossa lipastossa on kauniita yksityiskohtiakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja:)

      Lipasto on tosiaan hyvässä kunnossa ja kaapista taitaa löytyä purkki mustaa maalia, jos alkaa kovasti tökkimään;)

      Poista
  2. Ehdottomasti jättäisin noin. Jos sitten mieli muuttuu - saa sen myöhemminkin maalattua. Kuinka ihastuttavia aarteita kuorma tosiaan teille toi. Ja tuo kangaskori sopii vierelle todella upeasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos JuttaEmilia!:)

      Katsotaan miten silmät tottuvat siihen ja edetään sen mukaan :)

      Poista
  3. Minäkin jättäisin (ainakin toistaiseksi) noin, kaunis ruskeahan tuo on. :) Ihana löytö. Ja mätsää aika täydellisesti tuon Spear-korin nahkahihnoihin! :D

    VastaaPoista
  4. Onpa kaunis lipasto! Eikäpahalta näytä noinkaan, mutta musta ois ryhdikäs ja minttu ois pirtee :) Joten paha valinta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pirjo!:)

      Mustan puolelle olen minäkin kallistumassa, jos sitä lähden maalailemaan:)
      Minttu olisi kyllä aikas kiva, mutta onko se vähän, kun tuo ruskea, että se alkaa nopeasti kyllästyttämään?

      Poista
  5. Tuo ruskea on kaunis, jätä ihmeessä tuollaiseksi - ja säästät samalla aikaa ja rahaa ;) Toisaalta se saattaisi olla aika upea mustanakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu:)

      Kaapissa taitaa kummitella, yksi musta maalipurkki;)

      Poista
  6. Siis tuo lipasto ON ihana...ja värikin on hyvä...:)

    VastaaPoista
  7. Minun makuuni tuo väri taas ei ole yhtään vaan maalaisin sen esim. helmenharmaalla tai tummemmallakin. Olen nyt itse innostunut tuosta harmaasta väristä ainaisen valkoisen ja mustan sijaan. Jos oikein höperölle päälle sattuisin niin tekisin mintunvärisen....
    T:Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestäsi!:) Minäkin pidän harmaasta. Vastapäätä oleva seinä on kuitenkin jo tumman harmaa, joten en halua lipastoakin harmaaksi:)
      Taidan mennä maalikauppaan hypistelemään vielä väriliuskoja, ennen kuin teen lopullisen päätöksen:)

      Poista
  8. Hieno lipasto ja oikein kiva tuo on ruskeana!

    VastaaPoista
  9. Tosi kaunis lipasto. Mieti ajan kanssa, hyvältä se näyttää noinkin :)

    VastaaPoista
  10. Mnä pitäisin lipastossa tuon ruskean värin. Se tuo kivasti lämpöä mukanaan. Ymmärrän kuitenkin hyvin jos ruskea tuntuu vieraalta, sillä se on myös sitä minulle. Nykyisessä kodissa ei ole ruskeaa missään muualla kuin puunsävyisissä jutuissa ja ne mielestäni riittävätkin, ainakin toistaiseksi. ;)

    Päädyt mihin väriin tahansa on lipasto upea. Vanhat kalusteet tuovat mukanaan palan elettyä elämää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruskea tuntuu tosiaan vähän vieraalta ja olen yrittänyt päästä siitä kovasti eroon. Jossain vaiheessa kotoa löytyi paljon tummaa puuta ja sitten iski ähky ja valkoinen maali teki ihmeitä:) Katsotaan, josko sen kanssa oppisi elämään:) Mies ihastui mintunvihreään ehdotukseen...
      Kiitos, lipasto tuo kotiin kivasti kotoisuutta ja lämmintä tunnelmaa:)

      Poista
  11. Ihana lipasto! Musta tai minttu kuulostaa kyllä ihanilta nekin :)

    VastaaPoista
  12. Kaunis ♡ ! ja nuo vetimet ovat ihanat!! Meilläkin mummon vanha lipasto on kodin ainoa ruskea pilkku, mutta en vaan ole hennonut sitä maalata. Ymmärrän kyllä väri pulman, koska itselläkin se on ollut, mutta nyt siihen on tottunut ja kivasti erottuu sitten kuitenkin kotona edukseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos Vilhelmiina!:) Vetiimet ovat tosiaan ihanat!:)
      Kiitos kommentistasi, samoilla linjoilla olen.

      Poista
  13. Lipasto on uusrenessanssityylinen ja väritykseksi käy hyvin. Jos googlaat kuvahaulla uusrenessanssi saat kuvia istuinryhmistä, joista näet mustaa käytettävän yleisesti. Kiva lipasto ja oikea tilaihme :)

    VastaaPoista
  14. Siis piti sanoa, että MUSTA käy väritykseksi hyvin...

    VastaaPoista
  15. Itse pitäisin tuosta tummanharmaana tai mustana

    VastaaPoista
  16. Heips! Mukavaa, että löysin tänne ihanaan blogiisi!. Musta tai vaaleanharmaa sopisi mielestäni hyvin. Teillä on niin kaunista ja värimaailmaan se sointuisi hyvin :)

    VastaaPoista
  17. Ihanalta näyttää! Mulla on usein sama ongelma: Säilyttääkö alkuperäinen (ei ehkä niin oman mielen mukainen)väri vai maalatako (yleensä valkoiseksi) :) Mutta ainakin sun lipasto näyttää mainiolta parilta tuolle kassille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pioni kommentistasi!:)
      Täällä myös yleensä heiluu valkoinen maalisuti:)

      Poista
  18. Lipasto on KAUNIS, todellinen aarre. Itse maalsisin harmaaksi, jos olisi tuossa tilassa missä nyt on valkoisen keskellä, muussa yhteydessä maalaisin ehkä mustaksi. Mustassa ei vain erotu yhtä kauniisti lipaston upeat yksityiskohdat ja koristeet.
    Upea minkävärisenä vain.
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi!:)
      Lipastoa vastapäätä on Tunto hienolla maalaamani tummanharmaa tehosteseinä, jonka vuoksi taidan valita jonkun muun kuin harmaan maalin. Harmaa on ihana väri!:)

      Poista
  19. IHANA lipasto! En missään nimessä maalaisi sitä muun väriseksi sillä toi on just hieno väri ton ikäiseen ja tyyliseen!

    VastaaPoista
  20. Hei vielä ihana Minttu! Sinulle on haaste blogissani! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sanna! :):)
      Kiitos haasteesta!:) Minulla on ollut kamalasti tekemistä ja yritän mahdollisimman pian käydä lukemassa teidän kaikkien seuraamieni blogien uusimmat postaukset! :)

      Poista
  21. Ihana lipasto, todella kauniin mallinen. Minäkin jättäisin ruskeaksi, tuo ruskean sävy on tosi nätti. Saahan siihen maalia pintaan myöhemminkin :). Tervetuloa muuten vierailulle blogiini:
    http://tarja-snowland.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan