Slider

Domdom

15. maaliskuuta 2013

 Törmäsin nettissä surffatessani kivaan verkkokauppaan nimeltä Domdom.fi. Domdom on tuore Suomalainen Scandinaavisen sisustamisen ja lifestylen verkkokauppa. Verkkokaupan ilme ja valikoma on hyvin raikas ja pohjoismainen. Valikoimasta löytyy mm. Ferm Livingin, House Doctorin, House of Rymin, Bloomingvillen ja monen muun ihanan merkin tuotteita!:) 

Kokosin tähän joitain omia suosikkejani Domdomin valikoimasta.
Kuinka Domdom sai alkunsa

Domdomin takana touhuaa kaksi sisarusta, jotka halusivat muuttaa haaveilunsa todeksi ja toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa, tehdä työtä jollaista rakastavat. Domdom on rakentunut sisarusten sydämen asioiden ympärille; kodin ja arjen estetiikka, kestävä kehitys, kierrätys- ja luonnonmateriaalit, vanhan vaaliminen ja asiakaspalvelu. Myyntiin tulevat tuotteet valitaan huolella ja niiden onkin oltava yllättäviä, kekseliäitä, kauniita ja pitkäikäisiä. Myös eettisyys, ekologisuus ja innovatiivisuus, painavat vaa'assa paljon.


Domdomin erikoisuutena on sisarusten toinen toteutunut haave, oma tuotemerkki Domdom's. Mallistot tuotteen suunnitelaan ja toteutetaan itse käsityönä. Valmistukseen käytetään ainoastaan laadukkaita uusio- ja luonnonmateriaaleja. (Bongasin ainakin kaksi, ihanaa mustavalkoista tyynynpäällistä;))

Jos kotiinsa kaipaa persoonallisuutta ja etsiin sisustukseensa maustetta, tarinoita menneiltä ajoilta ja vaikkapa pilkahduksen perinnettä, kannattaa ehdottomasti kurkata Domdomin huonekaluvalikoimaa. Asiakkaille on tarjolla kauniisti kuluneita ja uuden elämän tuunaamalla saaneita huonekaluja ja pienesineitä.

Itse kotiutin Domdomin valikoimasta ihanan Ferm Livingin kangaskassin. Tilausvahvistus tuli heti tilauksen tehtyäni sähköpostiin ja vielä samana päivänä sain ilmoituksen, että paketti oli lähtenyt matkaan. Sähköpostin mukana tuli myös seurantakoodi minkä avulla pystyin seuraamaan tilauksen kulkua. Domdomin nettisivuilla on myöskin kohta "seuraa lähetystä".

Saapumisilmoitus tuli NetPostiini seuraavana päivänä ja mies kävi hakemassa paketin kotiin tullessaan antamallani lähetystunnuksella. Tomitus oli siis ihan super nopeaa ja palvelu pelasi loistavasti!:):)




 Kassi on mukavan napakkaa kangasta ja kuviot on painettu käsin orgaaniselle puuvillalle. Tässä tullaan säilyttämään Legoja ja muita leluja:) Kassi sopii myös vaikkaapa pyykeille, kauppakassiksi tai esimerkiksi haloille.

Jos Domdomin valikoimasta pitää, niin kannattaa ehdottomasti käydä tykkäämässä heidän facebook-sivuistaan, jolloin saa heti tiedon uusista tuotteista ja tarjouksista.


Postaus tehty yhteistyössä Domdomin kanssa. Kaikki kuvat lainattu luvalla!


Mukavaa ja oikein aurinkoista viikonloppua!


8 kommenttia:

  1. Onpa kiva kuulla, että kerrankin joku tilaus on tullut nopeasti ja vaivattomasti. Itselläni on ihan erilaisia kokemuksia, ei tosin Domdomista. Ehkä seuraava tilaus suuntautuu tänne:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä nopeus ennätys!:) Annan myös plussaa siitä, että paketissa ei ollut turhaa pakkausmateriaalia ja että, lähetystapa oli ympäristövastuullisempi Itella Green:)

      Poista
  2. Kiitos vinkistä! Täytyypä perehtyä tarkemmin mitä sieltä löytyy ;)

    VastaaPoista
  3. Huippunopea toimitus myös tänne ku tilasin tuon stripes korin :) Eilen tilasin ja tänään jo sain hakea postista. Ihana nettikauppa pullollaan ihastuttavia juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stripes kori on ihana, itsekin sitä ihastelin:)
      Kyllä vain ja katselin, että oli tulossa uusia tuotteita lähiaikoina myyntiin:)

      Poista
  4. Kiitti uudesta sisustuskauppavinkistä :)

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan