Slider

Hiljaa hyvä tulee

18. helmikuuta 2013

Olipas kiva huomata, että blogiini on löytänyt kivasti uusia lukijoita. Haluan toivottaa teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi lukemaan blogiani!:) Olisi  ihanaa jos klikkailisitte itsenne lukijoiksi, niin pääsisin helposti vastavierailulle ja löytäisin taas uusia kivoja blogeja luettavaksi:)
Kotonamme tilanne on sellainen, että vähitellen olohuoneen hyllyt ovat löytäneet esineensä ja kokonaisuus alkaa vihdoin ja viimein miellyttää silmää. Olen jo sen verran tyytyväinen niihin, että uskallan teillekin jo näyttää tämän hetkistä tilannetta:)

Puinen käsi on HAY:n tuotantoa ja sen tilasin verkkokaupasta nimeltä *. Kätönen on vilahdellut aika monessa blogissa viimeaikoina, mutta eipä se ole ihmekkään. Se on nimittäin aika hauska kaikkine taipuilevine nivelineen:) Hintaa sillä oli 22,00 euroa ja materiaalina on siis puu.


Varasimme viime lauantaille kirppispaikan ja täällä on ollut kova kaappien siivoamisrulianssi päällä. Pyörähdin kirppiksen ympäri samalla käynnillä ja mukaan tarttuikin uudenveroinen matto pikkuneidin huoneeseen, sekä Tine K:n
tuikkukippoja 4kpl. Hintaa oli 1e/kpl, ei ollenkaan paha!;) Tuikkukipot pääsivät myöskin hyllyyn.


Ylähyllyn ankkataulut ovat myöskin vanhoja kirppislöytöjä. Puiset kehykset olivat aika hurjan värisiä, joten yhtenäistin ilmeen maalaamalla kaikki kehykset mustiksi.


Oikein ihanaa uutta viikkoa!:)
*Postaus sisältää mainoslinkin.

16 kommenttia:

  1. Kaunis kokonaisuus! Meinasinkin tänään jatkaa keittiön hyllyn kimpussa, sinne ei ole vielä löytynyt kivaa kokonaisuutta ;). Pikkuhiljaa tosiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heinie!:) Kyllä se tosta pikkuhiljaa alkaa rakentumaan, olen tuttuun tapaani taas vaan niin kriittinen ja menee aikaa, että silmät tottuu:) Ajan kanssa, niinhän se menee;) Tsemppiä hyllyprojketin kanssa!:)

      Poista
  2. Ihania kuvia <3 Tyyli on niin mun mieleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Mia<3
      Kävin kurkkimassa blogissasi ja todella kauniita olivat sekä koti, että kuvat:)

      Poista
  3. Hyllyistä tuli kyllä todella kiva kokonaisuus!

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää!
    Mistä hyllyt olet hankkinut? Ja millaisilla ruuveilla kiinnittänyt seinälle? Uteliaisuuttani vain, ostin nimittäin juuri tänään 2 kpl valkoisia hyllyjä Indiskasta ja nyt mietin kuinka painavia tauluja ne jaksavat kannatella?
    Kerrohan vielä mistä olet hankkinut tuo lasikantisen pöydän? Tahtoo samanlaisen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Mumska, kiitos!:)
      Hylly ovat Ikean Ribba-tauluhyllyt. Jokainen hylly tuli kolmella ruuvvilla kiinni, kaikki osat tuli hyllyjen mukana.
      Lasikantinen pöytä on ostettu Sasu´s Playhousesta:) http://www.sasusplayhouse.net/

      Poista
  5. Mun silmään osui toi beamer (en tiedä sen suomalaista nimeä, koska niitä ei ollut kai olemassakaan vielä siellä asuessani...). Onko laite koko ajan siinä vai saako sen välillä pois? Toi kiinnityssysteemi kiinnostaisi tarkemminkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitat varmaan tuota Epsonin valkoista videotykkiä? Meillä ei ole tv:tä alakerrassa, vaan telkkari katsotaan valkokankaalta ja siihen on myös tietokone yhdistettynä. Se on ihan kunnolla isolla ruuveilla katossa kiinni ja irrotus vaatii siis ruuvvimeiselliä. Pelkän videotykin saa myös irti ilman telinettä, (teline jää siis paikoillen kattoon kiinni) kun irrottaa ruuvit videotykin päällä olevasta kiinnityskehikosta. Eli vähän työtä ja ruuvvimeisseliä/porakonetta se vaatii. Olen lastenhuoneeseen tehnyt seinämaalauksen, heijastamalla kuvan videotykillä seinään.

      Poista
    2. Videotykki siis, onpas jännä sana! Meilläkin oli tarkoitus laittaa sellainen meidän taloon kymmenisen vuotta sitten, mutta kun ei silloin päästy sen paikasta yhteisymmärrykseen, se sitten jäi. Meillä oli silloin tarkoitus upottaa se kattoon, josta se sitten olisi tullut esiin tarvittaessa. Ei kylläkään ehditty edes selvittää sen kustannusarviota, voi olla että siihen se hankinta olisi lopuksi myös sortunut...

      Poista
    3. Kuulostaa kivalta idealta, tuo kattoon upottaminen. Meillä ei oikein olkkarissa ole ehjiä seiniä, kahdella seinällä on ikkunat ja kaksi seinää on auki kaariaukoilla, joten tv:n sijoittaminen olisi ollut vähän hankalaa. Nyt toisen kaariaukon päällä on kangas, joka vedetään alas, kun halutaan katsoa tv:tä. Tosi vähän meillä sitä katsellaan, joten on kiva, kun sen saa piiloon ja harvemmin tulee, turhaan sitä huudatettua:)

      Poista
  6. Tosi upean näköistä! Teillä on kyllä kaunis koti. Ja niin suloinen tuo teidän tyttö.

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan