Slider

Valmis keittiƶ

26. joulukuuta 2012

Lupailin teille kuvia Noblessa-keittiƶstƤmme ja tƤnƤƤn niitƤ onkin sitten ihan kuvatolkulla luvassa:) 
Olemme nyt puolisen viikkoa totutellut uuteen keittiƶƶmme ja meistƤ lopputulos on ollut toimiva ja meidƤn tarpeisiimme hyvin sopiva.

Keittiƶn valaistus on onnistunut ja monipuolinen. Liesituulettimessa on kolme eri valoisuusastetta. YlƤkaappien alareunassa olevat led-nauhat toimivat hipaisukytkimellƤ ja niiden valaistus on myƶs himmennettƤvissƤ. Spottivalaisimiin valitsimme pitkƤikƤiset ja vƤhƤn kuumenevat led-valot. Keittiƶ on huomattavasti valoisampi ja siellƤ on mukavampi tyƶskennellƤ. Laskutilaa on ihanan paljon ja keittiƶ tuntuu mukavan tilavalta ja avaralta.

Keittiƶn kasaaminen onnistui hyvin ja laatikostot ovat todella tukevia ja ne eivƤt heilu. Laatikostoissa, kaapiessa ja ovissa on myƶs todella monipuoliset sƤƤtƶmahdollisuudet.

PƶytƤtasoksi valitsimme 12 mm puhtaan valkoisen kvartsitason ja olemme kovasti ihastuneet siihen. Se vastaa tƤysin toiveitamme.

 Metrin mittaiset laatikostot tarvitsivat hieman lisƤtukea jotta ohuen kvartsitason asentaminen onnistuisi. Kaapistojen listƤtukemista suosittelivat asennusmiehet mittauskƤynnin yhteydessƤ. LisƤtuen saimme rakennettua nƤppƤrƤsti rakennusalalla insinƶƶrinƤ toimivan tuttumme taustatuella.

YlƤkaapit avautuvat alareunasta ylƶspƤin ja ne voidaan sƤƤtƤƤ nousemaan helposti halutulle korkeudelle. Esimerkiksi meillƤ reunimmainen ylƤkaappi on sƤƤdetty siten, ettei se osu avatessa kattoon. Katto on siinƤ kohdin viisto.

Vasemmalla nƤkyvƤn kellon sain mieheltƤni joululahjaksi.

Hanaksi valikoitui kulmikas Damixan hana.

YlƤkaappien alareunassa on led-valonauhat ja ne toimivat hipaisukytkimellƤ. PƶytƤ on puhtaan valkoista kvartsia ja sen pinnasta heijastuu kauniisti mm. esineet.

Uuni, mikro, sekƤ induktiotaso ovat AEG:n mallistosta.

TigeristƤ lƶytƤmƤni suloiset lintuaiheiset tuikkukupot lƶysivƤt paikkansa liesituulettimen pƤƤltƤ. Linnut sopivat kivasti puuaiheisen tapetin pariksi. Linnut "istuvat" liesituulettimen pƤƤllƤ, ikƤƤnkuin puunoksalla.

Allas on valkoinen Blancon Silgranit allas.

PyƶreƤt matot lƶysin Stockmannilta jouluostosten yhteydessƤ.

 EnƤƤ vain vƤlitilan lasi ja kattolistat puuttuvat.


Aikaisemmat jutut remontista ja kuvia vanhasta keittiƶstƤ lƶydƤt tƤƤltƤ.

42 kommenttia:

  1. WAU! Ihan mielettƶmƤn upea, kaunis, tyylikƤs, upea upea keittiƶ!!! kaikkineen juttuineen, aivan mielettƶmƤn onnistunu kokonaisuus! <3 ja muutenki teƤn Joulukoti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu kovati!:) Mukava kuulla tƤllaista palautetta, varsinkin kolmen viikon keittiƶttƶmyyden jƤlkeen!:)

      Poista
  2. On todellakin upea keittiƶ!!! Ihanan valkoinen ja valoisa!!! =)

    VastaaPoista
  3. TykkƤƤn tosi paljon teidƤn keittiƶstƤ. Onnistunut remontti.

    VastaaPoista
  4. Piti vielƤ kysymƤni saisiko sun keittiƶkuvia pinnata Pinterestiin? Sun omassa kansioissa ei niitƤ ollut. Jos et hyvƤksy, en pinnaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EikƶhƤn se ole ihan ok, joten ole hyvƤ vain!:)
      TƤytyypƤ kƤydƤ itsekkin taas PinterestissƤ ja pƤivittƤƤ omia kansioita:)

      Poista
  5. Tosi kaunis keittiƶ ja ihanan valoisa! Tyƶskentely -ja laskutilaa kaipailen ainankin itse huomattavasti enemmƤn omassa keittiƶssƤ! :)

    VastaaPoista
  6. Kaunis ja valoisa keittiƶ, kyllƤ nyt kelpaa kokkailla :)

    VastaaPoista
  7. Ihan mahtava - luonnonlƤheiset vƤrit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pieni lintu, mukava kuulla:) Tarkoitus olikin tuoda ripaus luontoa keittiƶƶn ja vielƤ kun tƤƤllƤ maaseudullla asustelemme, niin luonto on erityisen lƤhellƤ sydƤntƤ:)

      Poista
  8. Ihanalta nƤyttƤƤ teidƤn keittiƶnne:) MeillƤ on uusi talo rakenteilla ja keittiƶ suunnitteilla...valkoista tulee meillekin ainakin kaappeihin ja ihastuinkin tuohon teidƤn valitsemaan tapettiin. Sopii kun nappi silmƤƤn tuohon teidƤn keittiƶƶn:) Kertoisitko mistƤ tapettinne lƶytyi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos!:)
      Tapetti on Cole & Son:in Woods ja sitƤ saa ostettua/tilattua tapettikaupasta tai esim. SeinƤruusun nettikaupasta:)
      TsemppiƤ rakennusurakkaan!:)

      Poista
  9. Mahtava keittiƶ! nautit varmasti lopputuloksesta!
    Todella hyvin onnistunut remontti, varmasti olette tyytyvƤisiƤ!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti!:)
      Olemme kyllƤ erittƤin tyytyvƤisiƤ lopputulokseen, keittiƶ on ihan meille tehty ja toimiva!:)

      Poista
  10. Upea keittiƶ tykkƤƤn tƤstƤ selkeydestƤ!

    VastaaPoista
  11. Ihanan minimalistinen ja selkeƤ keittiƶ. Kaikki sopii niin mainiosti yhteen. Kirsikkana kakun pƤƤllƤ ovat nuo lintutuikkuset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elsa!:)
      Olin kyllƤ tosi iloinen, kun lƶysin nuo lintukipot ja kun niitƤ sattui olemaan kolme jƤljellƤ, hintakin taisi olla vain pari euroa kappale!:)

      Poista
  12. Uusi lukija ilmoittautuu :) aivan ihana keittiƶ teillƤ! Olin itsekin kahden vaiheilla kun remontoitiin omaa asuntoa, ettƤ olisin ostanut tuota puutapettia, mutta kauppaan jƤi. MeiltƤkin lƶytyy keittiƶ ilman ylƤkaappeja, joten tƤllƤiset keittiƶt herƤttƤƤ kyllƤ aina mun huomion. Valkoista ja puuta <3

    VastaaPoista
  13. TƤƤ teidƤn keittiƶ on kyllƤ ihan unelma! Rakastan itse ihan hirveƤsti, mustan, valkoisen ja puunsƤvyn yhdistelmƤƤ, se vaan toimii! :)

    Miten tuo teidƤn keittiƶn tasossa oleva kulma on toteutettu tuon tason suhteen? Eli pystyykƶ kvartsitason saamaan saumattomaksi vai jƤƤkƶ siihen sauma?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!:)
      MeillƤ tasot on molemmat niin pitkiƤ, ettƤ jo sen takia pakosti tulivat kahdessa osassa. Uskoisin, ettƤ kulmassa on aina sauma? Sauma on tosi huomamaamaton ja tasot on yhdistetty valkoisella silikonilla. Varmaan kannattaa kysyƤ toimittajalta?:)

      Poista
    2. MeillƤ tuo oma keittiƶmme taso on tƤysin saumaton, kun Coriania on niin asentajat ikƤƤnkuin valmistavat sen saumattomaksi paikan pƤƤllƤ. Itse arastelin kovasti tuollaista saumaa rakennusvaiheessa ja siksi pƤƤdyttiinkin Corianiin, koska meillƤ tasoon olisi tullut kaksi saumaa. Ajattelin silloin, ettƤ saumakohta olisi vaikea pitƤƤ puhtaana valkoisessa tasossa, mutta taisin olla vƤƤrƤssƤ.

      Poista
    3. Arastelin itse myƶs tuon sauman kanssa, en oikein ole noiden saumojen ystƤvƤ. Vaikea sanoa vielƤ likaantumisesta mitƤƤn, kun ollut niin vƤhƤn aikaa. Siihen silikooniinhan se lika tarttuu, jos tarttuu.. Jos rupeaa nƤyttƤmƤƤn likaiselta, niin voihan sen silikonin aina poistaa ja uusia...hmm... TƤytyypƤ tutustua tuohon Coriaanin tarkemmin, kuuulostaa kiinnostavalta!:)

      Poista
  14. Aivan ihana keittiƶ! MeillƤ on myƶs uuden kodin keittiƶ suunnitteilla ja olisinkin kysynyt sinulta muutamaa asiaa:

    - Onko kaapistonne mattapintaista vai kiiltƤvƤƤ?
    - Onko allas sellainen "hippuinen" Silgranit-versio vaiko puhtaanvalkoinen kivikeramiikka-versio? Jos hippuinen, onko vƤrisƤvy luonnossa miten sama kuin esim. kvartsitasossa ja kaapistoissa? Olemme myƶs katselleet (netistƤ) samoja altaita ja Lapetekilta saimme tiedon, ettƤ edullisimmissa Silgranit-versioissa on niitƤ "hippuja". Mietin vain tuota vƤrisƤvyeroa, sinun kuvissa nƤyttƤvƤt hyvin samanvƤrisiltƤ eikƤ hippujakaan erotu.
    - Onko isot laatikostot tƤytettyinƤ helppo avata noista "vetimistƤ"?

    Kiitos, jos ehdit vastata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:)
      -Kaapistot ovat mattapintaisia.
      -Allas on aivan sileƤ. Ei ole kivikeramiikkaversio, mutta silti tuo minusta aika puhtaan valkoinen on, mitƤ nyt pienen pieniƤ vaalean harmaita pistetƤ seassa on, johon kiinnitin itseasiassa nyt vasta huomiota, kun kƤvin Ƥsken tarkemmin tutkimassa.
      Taso ja allas ovat hyvin samanvƤrisiƤ, enemmƤn kylmƤn, kun lƤmpimƤn valkoisia.
      -En ole mitƤƤn eroa huomannut, painavampien laatikoiden avaamisessa. YhtƤ sulavasti ne liikkuvat. Kaapistot on kyllƤ tosi vankkoja eivƤtkƤ laatikotkaan kummemmin heilu edestakaisin, kuten monessa muussa mallissa mitƤ heiluttelimme:D

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! NiitƤ harmaita pisteitƤ juurikin tarkoitin altaassa :) Mutta ilmeisesti eivƤt siis ole kovinkaan silmƤƤnpistƤviƤ, jos ette aiemmin ole asiaa noteerannut.

      Poista
    3. EipƤ kestƤ!:)
      Juu, en ole niihin kiinnittƤnyt aikasemmin huomiota, eivƤtkƤ kyllƤ vielƤkƤƤn hƤiritse:)

      Poista
  15. Upea keittiƶ! Ihastuin noihin AEG:n laitteisiin, sillƤ meillƤkin on valkoinen keittiƶ. PitƤƤkin kƤydƤ katsomassa niitƤ ihan livenƤ kaupassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi!:)
      Koneet ovat kyllƤ olleet huippuhyviƤ ja ominasuuksiltaan ovat tosi monipuolisia:)

      Poista
  16. Omistan samankaltaisen Blancon altaan mutta betonin vƤrisenƤ. Kysyisinkin nyt asensitteko altaan itse? Miten saitte kraanan vasemmalla puolella olevan "vivun" paikoilleen? SitƤ vartenhan piti porata reikƤ altaaseen mutta kvartsi seos osoittautui liian kovaksi normaalille poran terille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Elli.
      Tason asentajat kiinnittivƤt altaan tasoon ja putkimies hoiti altaan liittƤmisen vesijohtoihin. HƤn myƶs porasi "vivulle" reijƤn porakoneella ja kiinnitti sen paikoilleen. Minusta porakone ja terƤt olivat ihan perusvƤlineitƤ, mutta voin kysellƤ vielƤ mieheltƤni, kun hƤnnseurasi asennuta.

      Poista
  17. Hei, upea valkoinen keittiƶ teillƤ, haluasin tiedustella mikƤ materiaali teillƤ on tuossa lattiassa kun on niin upean kirkas. Valkoinen kiiltƤvƤ keittiƶ on tilattuna.

    VastaaPoista

Kiitos, ettƤ vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan