Slider

Viikonlopun kuulumiset ja vähän kuvia lastenhuoneesta

14. lokakuuta 2012


Viikonloppu on kulunut rauhallisesti kotosalla ja vanhempieni luona kyläillessä. Perjantaina kävimme ulkona syömässä. Juhlimassa meidän kihlapäiväämme, joka oli alkujaan keskiviikkona. Pikkuneiti oli sillä aikaa mummolassa hoidossa ja oli noussut ensimmäistä kertaa keskellä lattiaa ilman tukea seisomaan:) Illan aikana hän rohkastui myös kokeilemaan vähän askeleiden ottamista. Ei mene varmaan enää kauaa kun meidän neiti jo kävelee!

 Eilen kävimme yhdessä keittiöliikkeessä pyytämässä tarjouksen. Suunnitelmaan, keittiön laatuun ja palveluun olimme tosi tyytyväisiä. Vielä pitäisi keksiä mistä lähteä vähän tinkimään, sillä mm. sähkö-ja putkityöt pitää saada budjettiin mahtumaan.
Tarkoituksena on käydä vielä kiertelemässä lisää liikkeitä ja tutkia saisimmeko jostain vastaavan kokonaisuuden vähän edullisemmin. Tarjouksessa oli mukana myös kaikki kodinkoneet, joten niistäkin aiomme vielä pyytää kodinkoneliikkeistä erillistä tarjousta.
Hiljaa hyvä tulee. Remonttin ajankohdaksi olemme ajatelleen alkuvuotta.
Nappailin eilen illalla vähän tunnelmakuvia pikkuneidin huoneesta ja tässäpä niistä joitakin:)
7 kommenttia:

 1. teilläkin kävelyn opettelua..:D meillä myös neiti 10 kk. aika rohkeesti vetää ilman tukea välillä menemään..äiti läähättää perässä ja koittaa suojella pahimmilta kumpsuilta, mutta eipä sitä kaikelta kerkee suojaamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummin luona on varmaankin vähemmän liukkaat lattiat, niin oli uskaltautunut nousemaan. Kotona tyytyi seisoskelemaan pöytien ja tuolien vieressä ja "unohti" välillä pitää kiinni. Aika varovainen on neiti ollut, kävelemään opettelun kanssa ja kun konttaamalla kerran pääseen hirveetä vauhtia, niin ei kai oikein kiire ole ollutkaan:D
   Tosiaan, äiti yrittää pysyä aamusta iltaan perässä:D

   Poista
 2. Ihanaa vaaleanpunaista! Tykkään! Pian se pikkuneiti kuule juoksee käkättäen karkuun ;) Mistä olet hei hankkinut tuon kauniin tähtilampun? Sunnuntaiterkuin, Sally

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla!:) Sitä odotellessa. Vielä saan tyytyä siihen, että konttaa kamalaa vauhtia, hihitellen karkuun, kun yrittää pukea:D
   Lamppu on ostettu vuosi takaperin joulun paikkeilla hemtexistä. Valitsin vähän epäjouluisemman, niin menee vaikka läpi vuoden:)

   Poista
 3. Suloinen pikku-neidin huone <3
  Meillä tuntuu nuo huoneet olevan aina vaan vaiheessa...

  Ensiaskeleet on niitä isoimpia pikkuasioita jotka on hetkessä ohi.
  Vaikka kuinka koittaa painaa noita hetkiä mieleen niin nytkin meillä jo neidin
  ensiaskeleet on jo niin kauaksi jäänyttä ja kuitenkin kävellyt vasta yhden kesän verran.

  Hyvää alkanutta viikkoa!! -Jeme

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan