Slider

Vuosi lisää ikää

8. lokakuuta 2012

Ihana viikonloppu takana perheen ja ystävien seurassa ja vatsa täynnä mitä ihanimpia herkkuja. Koti kaunistui Iittalan Kastehelmi-sarjalla ja Pentikin (kynttilä)maljakolla. Kiitos vielä vieraille, joista jokunen oli tainnut käydä täällä blogissani tutustumassa synttärilahjaidea-postaukseeni;)
 
Pöydässä oli katettuna omenapiirakkaa, suklaajuustokakkua, mokkaneliöitä, sipsejä, karkkeja ja ennen kaikkea ajanveittoa tärkeiden ihmisten kesken.  Kaikkein paras lahja, oli aika rakkaiden ihmisten parissa:)

On hassua ajatella, että vuosi sitten jännitettiin ja odotettiin kovasti sitä, koska meidän pikkuinen neiti mahtaa syntyä. Neiti päätti sitten syntyä melkein pari viikkoa lasketun jälkeen, lokakuun loppupuolella. Kaikki ei mennyt silloin ihan käsikirjoituksen mukaan, mutta pääasia oli, että saatiin terve ihana pikku tyttö, osaksi meidän perhettä. Tämä vuosi on mennyt ihan mahdotonta vauhtia ja seuraavaksi meillä juhlitaankin pikkuneidin 1-v synttäreitä!

 

Meillä on täällä kova pähkäily meneillään, että tekisimmekö sen keittiöremontin vaiko emme. Kävimme viime viikonloppuna kiertelemässä keittiöliikkeitä. Aika on varattuna ensi lauantaksi yhteen liikkeistä, jossa sitten perehdymme asiaan vähän tarkemmin ja lähdemme mahdollisesti pyytämään tarjousta. Vielä olisi tarkoitus kiertää lisää keittiöliikkeitä ja pyytää useampia tarjouksia.
 
Toinen vaihtoehto, joka on pyörinyt mielessä on takan asentaminen, mikäeli se on mahdollista tähän asuntoon. Tällä hetkellä meillä vastaa lämmityksestä sähköpatterit ja jälkikäteen asuntoon asennettu ilmalämpöpumppu. Takka varmasti pienentäisi sähkölaskua, mutta toisaalta taas, puut lämmittämiseen on jostain ostettava. Asiaa pitää siis tutkia lisää.

Yksi vaihtoehto on sekin, ettemme lähde tekemään mitään, vaan hankimme esimerkiksi uuden sohvan ja ne loput ruokapöydän tuolit.

 
Mukavaa uutta viikkoa!
 

2 kommenttia:

 1. Synttärionnittelut <3
  Siinä sitä onki pähkäilemistä minkä valittee :) Takka on kyllä aivan ihana syksysin ja talvisin :) Kerro sitte mihin päävytte :)
  ja tosi kiva idea tuo keittiön puu ja valot kaapin päällä <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos!:)
  On kyllä tosiaan, molemmissa on omat puolensa. Juu kerron, pitää vaan kierrellä liikkeitä, niin ehkä tässä viisastuu;)
  Voi kiitos, keittiöstä on tullut nyt paljon kivempi pienen tuunauksen jälkeen:)

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan