Slider

Loviisan Wanhat talot 25-26.8.2012

27. elokuuta 2012

Ajettiin viikonloppuna Loviisaan Wanhat talot tapahtumaan. En ole aikaisemmin käynnyt  tapahutmassa. Periaate oli samantapainen kuin asuntomessuilla, eli kiertelimme talosta taloon. Asuntomessuista poiketen, kaikki talot olivat hyvin vanhoja ja osassa taloista esittelyssä oli ainostaan pelkkä putarha tai piha. Joukkoon mahtui valmiiksi remontoituja taloja, keskeneräisiä taloja ja vasta ihan alkutekijöissä olevia remontteja. 

Taloja oli ihan ympäri kaupunkia ja osaan ajoimme autolla suoraan, sillä ne olivat sen verta kaukana. Oli hauska kurkkia taloihin, joissa ihan oikeasti asui ihmisiä, toisin kun asuntomessuilla, joissa kaikki on uutta ja messuja varten aseteltua. Talot huokuivat elämää ja oli hauska kuulla osassa kohteita, omistajien itsensä kertomia juttuja talojensa historioista.

Vain muutamassa talossa sai kuvata sisällä, joten kuvat mitä otin on lähinnä pihoilta, jotka olivatkin ihan valtavan kauniita vanhoja reheviä putarhoja omenapuineen.

Loviisassa oli samalla myös mm. antiikki-, retro- ja keräilymessuja ja paljon kirpputoreja ympäri kaupunkia. Myynnissä oli kaikkea vanhaa pikkutavaroista huonekaluihin. Valikoima oli todella laaja. Itsekkin tein muutaman kivan löydön, kuten vanhan ison merikartan ja kokoelmastani puttuneen sekonki muumimukin:)

Lisää tapahtumasta löydät täältä.

Tässä joitain nappaamani tunnelmakuvia tapahtumasta:)Kuvia luvassa lisää, kun saan ne läpikäytyä ja valikoitua parhaimpia:)

Minulla on työn alla parhaillaan kapean sivupöydän rakentelua ja maalaamista, sekä neljä toistaiseksi ei niin kaunista tuolia. Niistä siis tulossa juttua lähi aikoina. Kävin tänään hakemassa maalia niitä varten:)

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia..harmi kun en itse päässyt paikalle ihastelemaan..odottelee lisäää kuvia :9

    VastaaPoista
  2. Moikkelis..sinulle löytyisi haaste miun blogista.

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan