Slider

Mistä: Muumimuki Håll Sverige Rent-Sininen?

15. tammikuuta 2016


Muumifaneille on jälleen kerran luvassa hyviä uutisia, sillä Arabialta ilmestyy jälleen uusi muki. Kyseessä on Håll Sverige Rent 2 muumimuki nimeltään Vår kust, rannikkomme.

Muki on valmistettu yhteistyössä ruotsalaisen aatelisen säätiön (Håll Sverige Rent) kanssa samoin kuten mukin vaaleanpunainen edeltäjä. Tämänkin mukin kuvituksen lähteenä toimii Tove ja Lars Jansonin 70-luvulla tekemät Pelasta Itämeri-kampanjaa varten tekemät piirrokset. Kampanjan tukemiseksi Arabia lahjoittaa 15 kruunua jokaisesta myydystä mukista Håll Sverige Rent-säätiölle.
Myös tämä muki on jälleen kerran myynnissä vain rajoitetun ajan ja lähinnä ruotsalaisten jälleenmyyjien kautta, mikä tekee siitä vieläkin halutumman keräilijöiden keskuudessa.

Muki tulee virallisesti myyntiin helmikuun 


Mukin pääset tilaamaan TÄSTÄ. Mukia on saatavilla myös 2 kpl ja 6 kpl paketeissa, jolloin mukien kappalehinta on jonkin verran edullisempi. Kahden kappaleen setin löytät TÄÄLTÄ ja kuuden kappaleen setin TÄÄLTÄ.

Täällä odotellaan edelleen kameraa huollosta. Viime viikolla olimme kaikki vuoronperään flunssassa ja tällä hetkellä toinen tytöistä on vatsataudissa. Toivottavasti ensi viikko menee ilman sairasteluja.


Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! :)


*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan