Slider

Block-valaisin edullisesti & arvontamuistutus!

13. elokuuta 2015


Tulin vinkkaamaan että Finnish Design Shopista saa nyt Harri Koskisen suunnittelemaa Block-valaisinta kampanjahintaan 125,00 e (norm. 215,00 e.) Kampanja koskee molempia värejä. Block valaisimen valkoisella johdolla löydät täältä ja mustalla johdolla täältä. Olen pitkään haaveillut kyseisestä valaisimesta ja nyt olisikin oikein hyvä hetki se kotiuttaa. ;)


Kuva: Finnish Design Shop

Täällä on lomailtu ja nautittu kesästä ja kauniista ilmoista. Suurin osa päivästä onkin kulunut ulkona pihalla lasten kanssa, nyt kun on ollut vihdoin lämmintä ja aurinkoista. Mukava saada aurinkoa varastoon pitkän ja pimeän talven varalle.

Pikkuhiljaa lähestyvä syksy sai kaipaamaan kotiin lisää tekstiilejä, joten klikkailin eilen ostoskoriin maton ja pari tyynynpäällistä.  En ole nähnyt mattoa livenä, joten vähän jännitää että menikö valinta nappiin. Paketin pitäisi saapua ensi viikon alussa, jolloin pääsen sovittamaan mattoa olohuoneeseen. :)

Muistakaahan käydä osallistumassa Orthex-arvontaan joka on voimassa lauantaihin asti!


Mukavaa torstai-iltaa! :)


*Postaus sisältää mainoslinkkejä


5 kommenttia:

 1. Voi ei mikä tarjous. Aloin heti miettimään, että mihin se tänne sopisikaan :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on kaksi Block-lamppua. Silloin oli vielä parempi tarjous eli lampun sai kaupanpäälliseksi, kun teki lehtitilauksen. No, piti tehdä heti kaksi! :)

  VastaaPoista
 3. Kääk, olen nyt pari päivää pohtinut että kummanko värisellä johdolla, mustalla vai valkoisella... Mihin perustui oma valintasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Yleensä jos joudun miettimää mustan ja valkoisen välillä, niin valitsen valkoisen. Valkoinen on niin ajaton väri ja sopii kaiken kanssa yhteen. :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan