Slider

Vinkki: Mistä Håll Sverige Rent muumimuki helposti

20. helmikuuta 2015


Moni keräilee Arabian muumimukeja meillekkin on niitä jo jokunen kertynyt. Tiedän, että Arabian Håll Sverige Rent-muumimuki (Itämeri muumimuki) on tällä hetkellä se, mistä moni muumimukikeräilijä haaveilee.

Muki on valmistettu yhteistyössä ruotsalaisen aatteellisen säätiön Håll Sverige Rent:in kanssa. Mukin kuva on lähtöisin Tove Janssonin ja hänen veljensä Lars Janssonin 70-luvulla piirtämästä pelasta Itämeri-kampanjan kuvituksesta. Tämän vuoden kampanjan tavoitteena on lisätä lasten tietämystä ympäristöstä ja ympäristön suojelusta leikin avulla. Arabia lahjoittaa kampanjan tukemiseen 15 kruunua jokaisesta myydystä mukista HSR-säätiölle.


Mukista tekee erikoisen ja halutun se, että muki on myynnissä vain rajoitetun ajan ja sitä saa ostettua vain ruotsista tai ruotsalaisten jälleenmyyjien kautta. Mukista haaveileville vinkkinä, että sen voi tilata helposti netistä Scandinavian Design Center-verkkokaupasta. Yritys sijaitsee Ruotsissa ja palvelee mm. suomeksi. Suoraan mukin sivulle pääset tästä. Mukia voi tilata yhden, kahden tai kuuden kappaleen paketeissa. Hinta on sitä edullisempi mitä useamman mukin pakkauksen tilaa.

 Tilasin myös itselleni samaisen mukin ja paketti saapui ihan normaalisti postiin noutettavaksi ja sain siitä myös saapumisilmoituksen.


Sisustuslehtiarvonnan voittajasta ei ole edeellen kuulunut mitään, joten arvoin uuden voittajan.
Uusi voittaja on: Jelena Niminen. Onnea! Laitan sinulle s-postia.


Oikein kivaa viikonloppua!

*postaus sisältää mainoslinkkejä.


13 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Pitihän tuo muki käydä heti ostamassa :)

  VastaaPoista
 2. Hei TACK SÅ MYCKET! Ihan ois menny ohi tämmönen ilman sua. Kymmenien muumimukien omistajana oon jo alkanut himmailemaan uusien ostamisen kanssa, ja päättänyt, että ostan vaan oikeasti kivat. Mut jos tää ois menny sivu suun, ni ois kyllä harmittanut kovasti. Kiitoskiitoskiitos :) Ja muille vinkiksi, että uutiskirjeen tilaamalla saa koodin, jolla saa 5 euroa pois loppusummasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kestä! :)
   Sama linja minullakin on. Monta mukia on jäännyt kauppaan, jos en ole niistä tykännyt. :)
   Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 3. Kiitosta täältäkin. Pitää ehdottomasti ostaa. Emme varsinaisesti keräile muumimukeja mutta kaikki hieman harvinaisemmat pitää haalia. Ja muutama helmi löytyykin jo :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä! :) Paniikissa Googletin mistä näitä saa kun mennyt ihan ohi :D
  -Roora

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kiitos paljon! Minäkin tilasin tyttärille omat mukit :) Pitääpä lukea sivujasi useammin. Mukavaa blogi-kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 6. Suuret kiitokset vinkistä!!Tilasin pari viikkoa sitten,mutta viikolla tuli postia Ruotsista,että toimitus toukokuulla.
  Kysyntä ollut suurta.Hyvää kannattaa odottaa.
  Mukavaa kevättä!!
  -Kirsi

  VastaaPoista
 7. Minäkin olen keräilijä, jos kiinnostaa lukea mm. muumipostauksia niin täältä löytyy :)

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan