Slider

Tyynynpäälliset ja lyhty Ellokselta

27. lokakuuta 2014


Täällä on ollut nyt pari päivää hirveä tuuli ja meidän nettiyhteys on ollut hidastakin hitaampi ja sähköt välillä poissa. Voitte siis kuvitella, että tämän postauksenkin kirjoittaminen vähän kesti... Lunta ei ole kuitenkaan täällä vielä paljoa näkynyt. Viime viikolla oli eräänä aamuna ihan ripaus lehtien päällä ja katolla. Kovasti toivoisin lunta maahan, sillä ulkona on niin kamalan pimeää. Itse asumme pikkutien varrella ja täällä ei ole katuvaloja. Hyvä puoli on kuitenkin se, että ainakin saamme nauttia kauniista tähtitavaasta. ;)

Ystäväni palasi hetki sitten äitiyslomalta työelämään ja hänen tyttärensä käy meillä väillä päivisin hoidossa. Meillä on täällä siis välillä kolme pientä neitiä touhuamassa ja leikkimässä. Onhan se tosi ihanaa, kun tytöt saavat leikkiseuraa ja samalla pystyy auttamaan ystävää. :) Tytöt ovat kaikki vielä luonteeltaan aika samankaltaisia, joten tosi kivasti tulevat juttuun ja meidän isosisko nauttii kun saa olla mukana hoitamassa pienempiä.



Tein Ellokselle viime viikolla pienen tilauksen. Ostoskoriin päätyi kolme koristetyynynpäällistä valokuvapainatuksella, sekä yksi lyhty. Elloksen Lynne-tyynynpäällisiä ostin kaksi. Niiden toisella puolella on poron kuva ja toisella puolella musta teksti. Alareunassa kulkee piilovetoketju, joten myös tekstipuolen voi pitää esillä. Porotyynynpäälliset ajattelin laittaa esille sitten lähempänä joulua. Kotimatkalle lähti myös Ellos Home Renate-tyynynpäällinen, suloisella hepan/ponin pään kuvalla.



 Tuo kuvassa näkyvä Ellos Homen Storm-kynttilälyhty on neliönmuotoinen ja kooltaan se on 20x20x32cm. Oikein kivan kokoinen siis. Ei liian pieni eikä iso ja sopii ja mahtuu moneen paikkaan. Samaa lyhtyä löytyy myös kuparin värisenä.

Meidän vanhempi neiti täyttää ensi viikolla kolme vuotta ja nuorempi neideistä täyttää muutaman viikon päästä vuoden! Huh, kun aika on mennytkin taas hirveällä vauhdilla. Tarkoitus olisi järjestää tytöille yhteiset synttärit, jotta pidemmän matkan päässä asuvien ei tarvitse ajella kahta kertaa lyhyen ajan sisällä paikalle ja onhan se ainakin vielä kivempaa lapsille, kun kummatkin saavat avata paketteja ja leikkiä uusilla leluilla. ;)


Oikein kivaa uutta viikkoa! 


*Postaus sisältää mainoslinkkejä.




8 kommenttia:

  1. Ihanat ostokset ♥ Paljon onnea tuleville synttärisankareille :) Tsemppiä juhlavalmisteluihin :)

    VastaaPoista
  2. samaa lyhtyä katselin ja viime vuonna ostinkin poron. Nyt mietin tilaisinko toisen pojan huoneeseen.
    Luultavasti ;) Ihanalle näyttää teillä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olin katsellut näitä jo pidemmän aikaa ja nyt oli pakko ostaa. :)
      Kiitos Hanna! :)

      Poista
  3. Kauniita ovat. Tyynynpäällistä olen ihaillut netissä.

    VastaaPoista
  4. Minäkin olen katsellut näitä netistä, ja sainkin aika hyvän joululahjaidean kummitytölle...

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan