Slider

Kielot

3. kesäkuuta 2014


Nappasin aamulenkiltä mukaan kimpun kieloja. Täällä niitä kasvaa ihan hirveästi. Ihana juttu kun kukkia löytyy nyt myös paljon luonnosta, ja aina ei tarvitse poiketa kauppaan kukka ostoksille. :)

 Kielot ovat tosi kauniita, mutta tuoksu on vähän turhan voimakas. Olen tosi herkkä tuoksuille ja saan helposti päänsäryn vähänkin voimakkaammista tuoksuista. Kielot siirtyivätkin parvekkeen pöydälle kuvien oton jälkeen.


Löysin Huuto.netistä viime viikolla valaisimen ja odottelen sitä kotiin. Pikkuisen jännittää miten se suunnittelemaani paikkaan sopii, mutta eiköhän sille tarvittaessa toinenkin paikka löydy! :)

Vähän tekisi mieli tällä hetkellä vaihtaa tavaroiden paikkaa, mutta tämä meidän pohjaratkaisu ei oikein anna myöten. Taidan purkaa järjestelyhimoni koriste-esineisiin ja pari kaappiakin kaipaisi kovasti järjestämistä, kun kaikki on taas hukassa... :)

Oikein ihanaa tiistaita, sateisesta säästä huolimatta! :)


15 kommenttia:

 1. Minäkin otan kieloja vain kolme kerralaan maljakkoon...tuoksu on kyllä niin voimakas ja päänsäryn saan minäkin helposti...migreenin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Migreeni vaivaa myös täällä, yleensä juuri voimakkaat tuoksut laukaisevat sen. Kivaltahan nuo näyttävät myös parveen pöydällä ja niitä voi ihailla olohuoneen ikkunasta. :)

   Poista
 2. Täytyypäs katsella, joko täältäkin löytyisi kieloja poimittavaksi. Edesmennyt Kielo-mummoni antaa näille kukille korostuneen tunnelatauksen. <3

  VastaaPoista
 3. Mulla sama ongelma, kielon voimakas tuoksu aiheuttaa helposti migreenin.
  Ihana kukka kaikesta huolimatta.
  Mukavaa loppu viikkoa :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
 4. Oi miten kaunis kuva jälleen kerran :) Meillä on tontti täynnä kieloja, mutta kukat ei ole vielä auenneet. Hetken saa siis vielä meillä odotella :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä on kaunis kuva :)

  VastaaPoista
 6. Hei aivan ihana blogi sinulla! Kauniita kuvia! :) Jäin koukkuun, mikä on aika harvinaista minulle! ;)

  VastaaPoista
 7. Kielot ovat ihania. Harmi, että saat niistä päänsärkyä... Onneksi ilahduttavat sinua sitten siellä parvekkeella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! :)

   Parvekkeella tuleekin nyt paljon istuttua, kun tuli taas lämmin. :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan