Slider

Vaatekaapin sisältö uusiksi äitiyden myötä

13. huhtikuuta 2014


Meille on viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana siunaantunut kaksi ihanaa tyttöä. Raskaana olen siis ollut viimeisen kolmen ja puolen vuoden aikana kaksi kertaa ja vartalo ei tietenkään ole ihan se sama mitä ennen raskautta. Nuorempi tytöistä on nyt 4,5 kk ja vielä olisi vähän painoa tiputettavana.

Vaatekaapista löytyy aika paljon raskausaikana käyttämiäni vaatteita ja ne ovatkin aikamoisia kaapuja, sillä onhan niihin pitänyt saada kahteen kertaan vauvavatsa mahtumaan. Kaapista löytyy myös jokunen vaate ennen ensimmäistä raskautta ja voinette varmaan arvata, että silloin ollessani melkein 5 kiloa hoikempi ja ikäkin oli lähempänä kahtakymmentä, kun kolmeakymppiä, ettei niistä vaatteista enää kovin moni miellytä omaa silmää eikä varmasti katsojankaan... ;)

Olen myös vähän sellainen, että jos vaatekauppa ja sisustuskauppa ovat vierekkäin, niin sisustuskauppa vie voitoin ja vaatteet jää ostamatta.

Poimin Espritin verkkokaupan sivuilta kuvia vaatteista, jotka voisivat löytyä unelmien vaatekaapistani. Esprit on ollut semmoinen merkki, joka on sopinut vartalolleni ja istuu hyvin. Hintalaatusuhde on myöskin mielestäni varsin kohdillaan.Tarkoituksena on, että vaatekaapin sisältö koostuu useisiin tilanteisiin soveltuvista vaatteista. Olisi myös hienoa, jos vaatteet olisivat sellaisia, että niitä pystyisi yhdistämään useilla eri tavoilla keskenään ja näin luotua useampia eri asukokonaisuuksia.

Olen vähän laiska/huono käyttämään asusteita pukeutumisessa ja tarkoituksena olisi myös kokeilla enemmän korujen ja huivien käyttämistä. Naiseksi taidan myös omistaa aika suppean kenkä- ja laukkuvalikoiman ja tämäkin asia kaipaa siis päivitystä. ;)


Lähteenä Esprit.fi. Kaikki kuvat lainattu luvalla.

Olen nyt siis päättänyt aloittaa totaaliseen vaatekaapin sisällön uusimisen! Tätä tulevaa projektia olen aloitellut keräilemällä Pinterestiin kuvia sellaisista vaatteista ja asukokonaisuuksista, jotka minua miellyttävät.

Viime vuodet ovat menneet aika lailla lasten ehdoilla, mutta nyt on aika keskittyä välillä hemmottelemaan vähän itseäkin! :)


Oikein mukavaa sunnuntaita! :)12 kommenttia:

 1. Kivoja vaatteita olet poiminut kollaaseihin! Mun pitäisi niin käydä läpi omat kaapit ja karsia k a i k k i pois mitä ei ole käyttänyt vuoteen.

  Kivaa iltaa.

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita olit löytänyt ja itsekin voisin noista lähes kaikki päälleni pukea! Voi kun olisi joku joka kertoisi, että millaiset vaatteet itselleni sopivat ja auttaisi myös minua luomaan sen täydellisen vaatekaapin. En tarvitsisi paljon vaatteita, mutta sellaisia joita voisi kivasti yhdistellä. Täälläkin tyyli on hieman muuttunut sitten teinivuosien ja ehkä hyvä niin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut! :)
   Samanlaista apua minäkin voisin ottaa vastaan.
   Sama täällä. Juuri tuo yhdisteltävyys on minulle tärkeää.

   Poista
 3. Näyttää tosi kivoilta, tykkään kans tuon tyylisistä :) On muuten tuttu tunne, meille syntyi tytöt vuoden välein ja välillä tuntui kyllä, että en ole muuta ollutkaan kuin raskaana....No nyt he täyttävät jo kohta 4v ja 3v, minä vielä vähän tsemppailen näiden kilojen kanssa, ainakaan vatsanseutu ei oikein ole enää entisensä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! :)
   Ei ole minunkaan vatsanseutu vielä läheskään entisensä. Vielä taitaa olla lukemattomia vatsalihastreenejä edessä.... :D Onneksi hätätilanteessa voi tarttua vaikka vatsaa litistäviin sukkahousuihin ;D

   Poista
 4. Paljolti samoja mietteitä täällä! Mitkä nuo mustat housut ovat, joissa vetskarit reisien tuntumassa, en löytänyt äkkiseltään nettisivuilta? Jos sieltä kuitenkin löytyvät, mikä osasto housuista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivatkin siirtyneet tuonne alennuspuolelle: http://www.esprit.fi/sale/women/clothes/housut/kapeat/stretch-housut-heavy-jerseyt%C3%A4-014CC1B052_001

   Kävipä tuuri! :)

   Poista
 5. Kivoja vaatteita. Samantyylisestä tykkään itsekin ja olenkin ostanut esprit vaatteita jo mooonta vuotta.

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan