Slider

Maitoa pöytään

14. tammikuuta 2014

Mies oli käynnyt vierailemassa täällä blogissani ja huomannut maininnan Milk-valaisimen alennuksesta. Pari päivää tämän jälkeen hän kertoi, että postissa olisi nyt noudettavissa sellainen Milk-valaisin. Aika ihana yllätys oli! :) Hän oli myös kovasti tykännyt lampusta ja ajatellut, että se sopisi työhuoneeseen. Hay:n About A Chair-tuolissa on nimittäin sama väriyhdistelmä ;)


Hyvinhän se sinne sopiikin ;)

Juhlimme sunnuntaina tytön ristiäisiä lähisuvun ja ystävien kesken. Pidimme nimen salassa sunnuntaihin asti ja ihmeen hyvin onnistuimmekin tässä. Kutsuimme tyttöä aikaisemmin "vauvaksi" tai "pikku kakkoseksi",  jottei nimi pääse vahingossakaan lipsahtamaan. Tuntuu kyllä mukavalta kutsua tyttöä ihan nimellä :D Katsotaan jos laittaisin tänne jokusen kuvan päivästä.

Valaisin on tilattu :ista*

Oikein ihanaa tiistaita! :)

P.S. Yitän tuonne blogin fb-sivuille kirjoitella vähän extra juttuja. Sieltä löytyy tällä hetkellä ainakin pieni vinkki siitä, missä lehdessä meidän koti tullaan ensi kuussa näkemään ja yksi DIY-juttukin mahtuu mukaan :)

(*sisältää mainoslinkin)

18 kommenttia:

 1. Aikamoinen yllätys! Ihana valaisin! <3 Onnea myös ristiäisten johdosta, yksi rajapyykki taas saavutettu. :) Kivaa tiistaita myös sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! :)
   Kiitos Marjukka! :)
   Nyt on onneksi juhlat juhlittu vähäksi aikaa. Kyllä niitä riittikin, kun oli joulua, uutta vuotta ja vielä ristiäistä... :)

   Poista
 2. Kaunis valaisin ja vielä kauniimpi yllätys mieheltä♥ Se on kyllä kiva tunne, kun ei tarvitse enää panttailla vauvan nimeä, vaan saa alkaa ihan julkisestikin kutsumaan pientä oikealla nimellä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! :)
   Niin oli. olin kyllä ihan sanaton :) Onneksi myös hän tykkää olla mukana sisustamassa ja meillä on aika samanlainen makukin :)
   Näin on! :)

   Poista
 3. Ihana mies sulla :) Meiltäkin löytyy kyseinen valaisin ja hayn tuolit :)

  VastaaPoista
 4. Lamppu ja tuoli sointuu kauniisti yhteen.

  Taisinkin jo bongata yhden kuvan teidän kodista lehden sivuilta...:)

  Petralt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra, mukava kuulla! :)

   Yksi kuva oli tosiaan päässyt tämän kuun numeroon ;) Oli mukava yllätys ja vähän alkoi kyllä jo jännittämään! :)

   Poista
 5. Ihana ylläri <3 Nyt vain kirjoittelet niitä toiveita aina tänne blogiin, ja jäät odottelemaan, josko oma ihana miehesi sitten toteuttelee nekin:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! :)
   Heh, niimpä! :) Kätevää tämä bloggaaminen ;) Mies pääsee helpommalla, kun voin täältä käydä kurkkimassa, että mitä sen naisen päässä taas oikein liikkuu :D

   Poista
 6. Oi, mikä mies! Ihana blogi sinulla, inspiroivia ja kauniita kuvia täynnä. Liityin mukaan seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Niina! :)
   Lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogiani! :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan