Slider

Työhuonetta moderninpaan suuntaan

2. joulukuuta 2013Hei kaikille pienen blogitauon jälkeen! :)
 
 Kameralaitteisto on taas kunnossa ja tämä mamma blogivalmiudessa. Aika on kulunut hirveällä vauhdilla ja nuoremmalla pienokaisellamme on ikää tänään jo 2 viikkoa ja 2 päivää :)
 
Pientä muutosta on tapahtunut tällä välin sisustusrintamalla. Hieman on jo joulu päässyt tekemään tuloaan kotiin, työhuoneessa on muutama uusi juttu ja isomman neidin huoneessa on tapahtunut pientä muutosta.
 
Mies tekee välillä töitä kotona ja kaipasi kipeästi uutta työpöytää. Aiemmin työpöytänä toimi vanha vaaleansininen pieni pöytä, joka oli jossain vaiheessa tarkoitus laittaa lastenhuoneeseen ja nyt se pääsikin vihdoin sinne :) Vanhan pöydän alle ei saanut kunnolla jalkoja ja pöytätilaa oli hirveän vähän. Vastaan ei oikein tullut uutta työpöydäksi soveltuvaa pöytää, joten sellainen päätettiin rakentaa itse.
 
 
 
Ehdotin miehelle pöydänjaloiksi HAY:n Loop pukkijalkoja ja hän kelpuuttikin ne samantien.
 


Tuoliksi valikoitui pitkään haaveilun kohteenani ollut valkoinen HAY:n About A Chair, joka sopiikin hyvin yhteen pukkijalkojen kanssa. Pöytälevy on koivuvaneria ja sen mies kävi ostamassa puutavaraa myyvästä liikkeestä, missä se sahattiin myös oikean kokoiseksi. Levyn pinta käsiteltiin kahteen kertaan Osmo Colorin puuvahalla, sävyllä Lumi. Pinnasta tuli kauniin mattavalkoinen ja puunsyyt kuultavat vielä hieman lävitse.
 
HAY:n tuotteita myy mm. *

Vielä ehtii muten hyödyntää Ostohyvitys.fi palvelun tarjoaman edun blogini lukijoille. Kanattaa siis käydä nappaamassa ilmainen suklaalevy mukaan ja tietenkin boonukset ostoksista. Myös Finnish Desing Shop löytyy Ostohyvitys.fi:n yhteistyökumppaneiden joukosta.

*sisältää mainoslinkin.
 
Oikein ihanaa uutta viikkoa kaikille! :)

15 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköinen työhuone!!!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivalta näyttää työhuone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! :)
   Tästä se työhuoneen sisustaminen lähtee ;)

   Poista
 3. Todella kaunista... ja kaikki sopivat niin hienosti yhteen. Oikein onnistunut muutos!

  VastaaPoista
 4. Tuosta tuli kaunis kokonaisuus. Samantyyppiset ratkaisut itselläni mielessä pojan koulupöydäksi, kun sen aika koittaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   On kyllä kivan, valoisan ja ajattoman tuntuinen ratkaisu.

   Poista
 5. Kaunista ja ihanan valoisa työhuone.

  VastaaPoista
 6. Voi miten nättiä! Tykkään tosi paljon pöydissä pukkijaloilla ja ihanuutta on myös tuo tuoli!

  VastaaPoista
 7. Hei, itselläni samantyylinen työpöytä suunnitteilla! Minkäkokoinen tuo teidän pöytälevy on? Meille ei voi tulla kovin isoa (korkeintaan 130 cm), joten mietin että "mahtuvatko" nuo Hayn jalat kunnolla alle.

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan