Slider

Rikkinäinen tietokone

16. lokakuuta 2013

Täällä painitaan ikävän ongelman kanssa, tietokoneeni nimittäin hajosi viikonloppuna. Lopullisesti. Koneella on tietenkin vielä uusimmat valokuvat ja kaikki kuvankäsittelyohjelmat... Bloggaaminen on siis toistaiseksi jäissä, kunnes saan taas välineistön kuntoon. Mies on onneksi aika velho kaivelemaan hajonneista koneista tiedostot talteen!

Uusi tietokone pitäisi saada, mutta en osaa sanoa millaisella aikataululla sellaisen saan hankittua. Laskettuun aikaan on enää alle 4 viikkoa, joten vielä olisi jonkin verran vauva tavaraakin ostettavana ja vauvajutut pyörivät tietenkin pääasiassa mielessä. Mies haki eilen pinnasängyn kotiin ja onkin mukava päästä laittamaan sitä valmiiksi :)

Minä menen tästä nyt kuitenkin surffailemaan tietokonetarjontaa netistä. Olisiko teillä hyviä läppäriehdotuksia? Tehokkuutta toivon varsinkin kuvankäsittelyä ajatellen.

Mukavaa keskiviikkoa toivottelen teille kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Voi ei! Mulla kävi sama juttu jokin aika sitten kuvineen ja kuvankäsittelyohjelmineen. Ja koska rahaa on rajallinen määrä, niin lasten kännyjen korjaukset ym on ajaneet uuden koneen edelle. Pojan Asusta tässä olen sitten lainaillut ja jos mitään muuta en ole uuden koneen suhteen päättänyt niin Asusta en ainakaan osta. Ihan kamala käyttää HP:n jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kurjaa. Se kaiken siirtäminen ja asentaminen uudelle koneelle vie aina oman aikansa. Onneksi ohjelmat ja suurinosa kuvista on sentään myös ulkoisella kovalevyllä tallella. Uusimmat kuvat olivat tuolla koneeella. Kone oli myös asetettu tekemään varmuuskopio tietyn väliajoin. Uskoisin, että suurinosa tiedostoista onneksi pelastuu :) En itse ymmärrä paljoakaan noista tietokonejutuista, mies onneksi hoitaa :)
   Minulla on myös Asus, eikä ole kyllä paljon hyvää sanottavaa... Kaikki ongelmat liittyneet näyttöön, lataamiseen tai hiireen.

   Onneksi on IPad niin pääsee ainakin lukemaan blogeja ;)

   Täälläkin olisi paljon muuta käyttöä rahalle...

   Poista
 2. Eikä :( Kaikki tietokonepulmat aiheuttaa aina harmaita hiuksia. Mulla on kohtuullisen ikäinen macbook, jonka hajoamista olen alkanut vähän varovasti jo odottelemaan :) Samanlainen tulee varmasti tilalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :)
   Miehellä on työkoneena mac ja se on kyllä kestänyt ikuisuuden :)
   Mac olisi hyvä, mutta kun kaikki ohjelmat on hankittu windowsille, niin nekin menisivät sitten uusiksi...
   Täytyy miettiä :)

   Poista
 3. Suosittelen hankkimaan kovalevyn, useammankin johon saa kaikki kuvat, musiikit ym. varastoitua ja varmuuskopioitua. Itse en tallenna koneen muistiin yhtään tiedostoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Meillä itseasiassa on ulkoinen langaton kovalevypömpeli, jossa on useampi asema, johon tallentaa. Olen vain turhan harvoin siirtänyt sinne kopiot, pitäisi siis ehdottomasi parantaa tapani ;)
   Onneksi sieltä löytyy kuitenkin suurinosa tiedostoista :)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan