Slider

Paikan vaihto

11. syyskuuta 2013

Oikein mukavaa keskiviikkoa!

Olipas ihana huomata, että olitte jättänee paljon kommentteja edelliseen postaukseen ja, että olen saanut mukavasti uusia lukijoita! Kiitos teille ja tervetuloa seuraamaan blogiani! :)

Sain tuossa pari päivää sitten ajatuksen, alakerran lipaston siirtämisestä yläkertaan, ja yläkerran kaapin siirtämisestä alakertaan. Alakerrassa oli siis aikaisemmin, se vanha vaaleansiniseksi maalaamani lipasto ja neidin huoneessa on ollut tämä valkoinen kaappi, joka nyt sai uuden paikan alakerrasta.

Alunperin tämä valkoinen kaappi ostettiin neidin huoneeseen, vaatesäilytystä varten. Koska vaatteita vaihdetaan pikku neidin iässä tiuhaan tahtiin, ja sotkua tulee melkein koko ajan, koin aikoinaan helpommaksi, tuoda eniten käytössä olevat vaatteet alakertaan. Vaatteet saivat silloin paikan alakerran käytävän kaapista, ja tämän äidin ei tarvinnut ravata rappusia jatkuvasti. 

Huono juttu on vain se, että tuossa meidän käytävän pitkässä kaapissa, ei ole kovin paljon säilytystilaa jäljellä ja sinne olisi pitänyt vielä mahtua tulevan vauvankin vaatteet. Siispä niin syntyi ajatus, kaappien vaihdosta. Yläkerran kaappikin on ollut aikaisemmin, kovin vähällä käytöllä ja siellä on ollut lähinnä neidin juhlavaatteet. 

 Koska yläkerran kaappi oli isompi, se tuotiin alakertaan ja siitä sain mukavasti lisätilaa vaatteille. Toistaiseksi sain  kaappiin mahtumaan, kaikki lasten sisävaatteet. Yläkertaan muuttaneessa lipastossa, oli puolestaan neidin lelut. Leluja on kertynyt jo hirveä määrä (apua!), joten ehkä lelujen osittainen siirtäminen yläkertaan, tuo alakerran lelukaaokseen hieman helpotusta. Luulen myös, että leikkehin tulee vähän uutta mielenkiintoa, kun kaikki ei ole kerralla saatavilla. 

Vaaleansininen lipasto on itse asiassa parempi yläkerrassa, koska neidin huoneeseen tuli enemmän tilaa, sillä lipasto on pienempi, kun tämä valkoinen kaappi. Näin ollen, toisen pinnasängyn sijoittaminen sinne, on siis tulevaisuudessa myöskin hitusen helpompaa.

 Lipaston vetolaatikoissa on myös kiva säilyttää leluja, sillä ne saa sieltä helposti käyttöön ja näkyville. Tuohon valkoiseen kaappiin, olisi pitänyt ostaa korit sisälle, leluja varten. Kaappi on myös ulkonäöltään,  ehkä turhan aikuismainen lastenhuoneeseen. Vanha lipasto sopii paljon paremmin lastenhuoneeseen, ja siellä kun on sille kaverina vanha pirttipenkkikin :)


Näillä mennään eteenpäin ja kokeillaan miltä uusi järjestys tuntuu.

Mukavaa illanjatkoa! :)


10 kommenttia:

 1. Mukavaa on kuljetella huonekaluja huoneesta toiseen, mutta nuo portaat...tekevät kuljetuksen varmasti aika työlääksi...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, mutta se kantaminen ja tyhjentäminen ja täyttäminen on tosiaan ihan kamalaa :D

   Oli kyllä aikamoinen työ, tyhjentää ensin molemmat kaapit ja irrottaa laatikot ja sama homma toisinpäin ;)

   Poista
 2. Näyttää tosi kivalta tuo kaappi tuossa :) Ihan ku ois tehty just tuohon, ja peili ja muut on kans upeita. Teillä muutenki aivan ihania ratkasuja ja ihana koti <3
  Sinun blogi onki yks minun lempiblogeista <3 vaikka kommentointi onki jääny mulla ihan minimiin niin silti käyn täällä aina <3
  Mukavaa keskiviikkoa ja ihanaa uuen järjestyksen tuijottelua :) Se ON niiiiin mukavaa vaihella huonekaluja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Satu! :):):) <3

   Itse myös monesti selaan muiden postaukset läpi, ja kommentointi jää välillä harmittavan vähälle, kun aikaa blogien lueskeluun on päivässä, tuon pienen neidin kanssa aika rajallinen määrä :) Äidin pään menoksi keksitään ihan muuta puuhaa :)

   Kiitos sitä samaa! :)
   Niin on ja näkee tutut paikat ihan uudessa valossa. Vaihtelu todella virkistää! :)

   Poista
 3. Uusi lipasto toimii tuossa paikassa oikein mainiosti. Kuvasi ovat aina todella kauniita, niitä katselisi mielellään useamminkin. :) Nyt tahtoisin kyllä todella kovasti nähdä kuvia lipastosta lastenhuoneessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Cinnabaria! :)
   Onpas ihana kuulla! :)

   Minäpä voisin niitä laittaa :) Täytyy vain ensin paikata peilin siirtämisestä aiheutuneet reijät, eli passittaa mies hommiin ja rautakauppaan ;)

   Poista
 4. Onnistunut vaihdos! näyttää paljon avarammalta ja valoisammalta portaikko. Komppaan edellistä, kauniit kuvat ja ihanat ovat myös lyhdyt!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivalta näyttää, vaiks mä niiiin rakastin sitä edellistä lipastoa tuossa! Jään siis odottelemaan kuvia lastenhuoneesta minäkin. :)

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan