Slider

Asuntomessut 2013, makkarit & olkkarit

22. heinäkuuta 2013

Oleskelutiloissa ja makuuhuoneissa, väreinä oli lähinnä harmaan eri sävyjä, mustaa, valkoista, puun eri sävyjä, ripauksena löytyi sieltä täältä mm. lilaa, sinistä ja keltaista. Makkarit olivat hyvin hennon ja pehmeän sävyisiä ja pelkistettyjä. Niistä ei löytynyt, muuta kuin se tarpeellinen, kuten sänky, yöpöydät, pieni laskutaso ja ehkä jokin pieni istuin. 
 
Valaisimissa näkyi pallomaisia ja neliömäisiä muotoja. Myös erinäköisiä kristallivalaisimia oli osassa kohteista. Huonekalut olivat pääasiassa aika yksivärisiä ja muodoiltaan selkeitä, moderneja ja jaloistaan keveitä. Verhot eivät olleet kovinkaan runsaita, ne olivat monessa asunnossa läpikuultavia ja keveitä, osassa ikkunoista ei ollut verhoja ollenkaan, ainoastaan pelkät sälekaihtimet.
 
 Aika monessa kohteessa näkyi huonekaluissa lasia, kuten sivu- ja sohvapöydissä. Vanhaa kulunutta ja rosoista puuta löytyi myöskin useasta kohteesta, kuten betoniakin, pikkuesineissä, huonekaluissa ja jokunen betonilattiakin tuli vastaan.
 
Osassa kohteista tuli vastaan klassikkohuonekaluja, sekä valaisimia. Sisustusesineistä, tekstiileistä ja huonekaluista löytyi mm. Tine K:n, Ferm Living:in ja HAY:n valikoimista löytyviä tuotteita.
 
Photos & texts © Saa kurkistaa blogi
 

Photos & texts © Saa kurkistaa blogi
 
Mitä mieltä olette tämän vuoden messumakkareista ja olkkareista?
 
 

5 kommenttia:

 1. Moi! Ensimmäinen makkari houkuttaisi eniten heittäytymään sängylle, vaikka värit ei sellaisia olekaan, joita mä käytän..Luulen että mies ei tykkäisi liilan sävyistä makkarissa(kaan). Ne keskivaiheilla olevat hirsitalojen makkari- ja olkkarikuvat olivat mun mieleen myös. Tine K:n päiväpeite olisi ihana!
  Olen tässä puuhaamassa meille sängynpäätyä, ja samalla mietityttää koko makkari. Uudet verhot pitäisi hankkia ja tekisi mieli ehkä tapetoida tai laittaa jotain sellaista uutuusmaalia, joita tuolla kuvissakin taisi vilahtaa..Täytyy palata näihin kuviin vielä ajan kanssa. Kiitos niistä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Ekassa makkarissa, on kieltämättä kivasti pehmeyttä saatu luotua runsailla tekstiileillä :)
   Eipä kestä! :) Mukavaa, jos kuvista löytyy inspiraatioita makkariprojektiinne! :)

   Poista
 2. Ompa upeita kuvia. Niin paljon ihania ideoita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! :)

   Toivottavasti joukosta löytyy paljon ideoita, myös omaan kotiisi! :):)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan