Slider

Hyvää itsenäisyyspäivää!

6. joulukuuta 2012


Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!:)
 
Meillä tämä päivä on kulunut remontin merkeissä, edellisten päivien tapaaan. Illalla poltetaan sitten mm. kynttilöitä ja seurataan telkkarista itsenäisyyspäivänjuhlia presidentinlinnasta. 
 
Remontti on nyt siinä vaiheessa, että seinät on tasoitettu ja pohjamaalattu muutamaan kertaan. Tänään laitetaan vielä kaikki lattia samalle tasolle (kaappien alla ei ollut lattiaa) ja maalataan seinät vielä pariin kertaan, ihan perusvalkoisella.

 Alla tilanneta pari päivää sitten...
 

ja alla tilanne tänään ilatapäivällä...Noissa pahvin värisissä kohdissa ei ollut lattiaa ollenkaan ja nyt ne on täytetty paksuilla kipsilevyn paloilla, jotta kaikki kaapit saadaan samalle korkeudelle. Valkoiset alueet maalataan vielä pari kertaa. Seinän pahvinväristen kohtien päälle tulee kaapit, niin seinä ei näy sieltä alta. Vasemmalle seinälle tulee korkeat kaapit ja kulmassa olevan putken päälle rakennetaan kipsilevystä "tolppa". Kaappien välitilaan tulee lasi ja tapetti. Tätä kuvaa katsoessa, ei ihan heti uskoisi, että tästä on tulossa keittiö...

 Olemme päättäneet laittaa keittiön välitilaan, lasin ja se tuleekin paikallisesta lasiliikkeestä. Lasin taakse tulee luultavammin Michael Clarckin vuonna 1959 suunnittelema ajaton klassikkotapetti Woods, jota ehdotin miehelleni ohimennen ja hän ihastuikin sitten siihen yllätyksekseni kertaheitolla. Tapettivalinta olikin sitten yllättävän helppo, varauduin ehdottelemaan useampaa tapettia miehelle;) Tapetti on kiva siitäkin, että sen harmaansävyiset puunrungot, yhdistävät kivasti alaosan valkoiset kaapit, yläkaappien puunvärin kanssa.
 
Facebookissa kerroinkin, että kaapit tulevat ajallaan, eli huomenna päästään niitä asentamaan!:)
Kodinkoneiden piti tulla keskiviikkona, mutta yksi koneista oli loppunut maahantuojalta, joten toimitus siirtyy ensi viikon maanantaille tai tiistaille. Ei haittaa ollenkaan, koska kivempi kaapit on saada ensin paikoilleen ja koneet sitten suoraan niihin:)
 
Eilen avasimme pari "joululahjaa" etukäteen ja yritän niistä laittaa juttua mahdollisimman pian. Tällä hetkellä, täällä vallitsee sellainen remonttikaaos, että kuvia ei kannata/halua ottaa, kun kaikki paikat on ihan mullinmallin ja vanhat keittiökoneet lojuvat vielä sisällä ja odottavat uutta omistajaa noutamaan.
 

6 kommenttia:

 1. Hyvää itsenäisyyspäivää myös teille!:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis koti, myös ulkoa. :) Tsemppiä keittiöremppaan ja mukavaa itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista
 3. Kyllä siitä vielä hieno tulee, mutta on kyllä kieltämättä kovin riisuttu vielä nyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä:) Nyt on osa alakaapeista paikoilaan ja hyvältä näyttävät:)

   Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan