Slider

Synttärilahja Norjasta

26. syyskuuta 2012

Lupailin eilen, että paljastan mitä sain mieheltäni synttärilahjaksi vähän ennekkoon. Olin haaveillut valkoisista taljoista DSR-tuolien päälle, varsinkin jouluksi ja muutenkin kylminä iltoina lämmittämään, yksi syy oli myös tuolien suojeleminen naarmuilta ym. 

Mieheni päättikin sitten yhdessä Norjalaisessa sisustusliikkeessä käydessämme, ostaa minulle tuolien päälle ne haluamani taljat:) Hän hyväksytti taljat minulla ja marssi kassalle maksamaan ja varmisti vielä, ettei minua kovasti haittaa, jos saan lahjani vähän etukäteen;) Aikas kiva mies minulla:) 








 
Sopivat ihan täydellisesti tuolien päälle ja tuovat juuri sitä kodikkuutta ja lämpöä mitä halusinkin:)

Mukavaa keskiviikko illan jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

  1. Oih! Aivan ihana etukätteissynttärilahja!! <3 Ihana mies ku hoksas ostaa :) ja passaa ihan täyvellisesti tuonne! Ihanan kodikas ja lämpönen, upea muutenki teän ruokailutila <3
    Mukavaa viikonjatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, kiitos kommentistasi!:)
      Juu, on kiva, kun mies tykkää olla mukana sisutelemassa ja kun on vielä suht samanlainen maku, niin saa aika helposti kaikki sisustamisideat läpi;)
      Sitä samaa myös sinne!:)

      Poista
  2. Minustakin ihana lahja! Olen nimittäin itsekkin toivonut taljoja/ porontaljaa lahjaksi :D Minustakin sopii ihanasti teille! Ja aivan superihana ruokapöytä!!!! Mää haluan kans tuollaasen! :D Pakko näyttää miehelle kuva, tollasen vois niin näppärästi tehä ite :) Ihanaa syysviikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, mukava kuulla!:)
      Tuo meidän ruokapöytä on myös ihan itse tehty. Teimme sen mieheni kanssa mökin naveetan vintiltä löytämistämme lankuista. Joten eikun vain nikkaroimaan!:)
      Sitä samaa myös sinne!:)

      Poista
  3. On kyllä ihanat, samoin tuolit. Ja mieskin varmasti =)

    Nuo tuolit laitoin myös ostoslistalle omaan taloon, sitten kun alamme sitä rakentamaan... 3-6 kpl kiitos, sanon miehelleni.

    Ja ihana blogi Sinulla!

    Saikku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos!:)
      Juu meillä on myös ostoslistalla 3 tuolia lisää, niin että joskus tulevaisuudessa niitä olisi se 6. Nyt kaverina on nuo mustaksimaalamani 69-tuolit.

      Hauska kuulla!:)

      Poista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan