Slider

Niin koitti paluu arkeen

7. elokuuta 2012


Niin se kesä alkaa pikkuhiljaa taas olemaan ohitse ja arki koittaa jälleen. Mies meni töihin aamulla ja minä jatkan vielä äitiyslomaani jäämällä hoitamaan pikkuneitiä kotiin. 

Tulimme siihen päätökseen, ettei pikkuneiti mene vielä päiväkotiin, vaan nautimme nyt täysillä tästä vanhemmuuden tuomasta ilosta. Tuntui muutenkin siltä, ettei noin pientä halua vielä laittaa päikkäriin.

Lähistölle on valmistumassa myös uusi päiväkoti, niin halusimme myös sen valmistumista odottaa. Ei tarvitse sitten ainakaan kesken kaiken vaihtaa päiväkotia.


 


Viimeinen viikko miehen kesälomaa vierähti vauhdilla anoppilassa. Anoppilaan on noin 600 kilometriä matkaa, joten liian harvoin tulee siellä käytyä. Ihana viikko oli ja oli mukava nähdä pitkästä aikaa. Aika kului kuin siivillä ja saimme nauttia kauniista maisemista järven rannalla. 

Kävimme mm. kalastamassa, keräämässä mustikoita ja lakkoja, luontoretkillä ja teimme muutamana iltana muurinpohja lettuja nuotiolla:) Viimeinen viikko kului siis hyvässä seurassa perheen kesken.Lakkahilloa ja jäätelöä.


Saimme ihailla monia kauniita auringonlaskuja talon pihalta, aivan upealla paikalla on tämä koti!


Hyttysiä oli paljon, mutta onneksi niihin osattiin varautua.


Kanervat kukkivat parhaillaan ja metsä oli niin kaunis ja täynnä marjoja.
Käytiin uimassa aivan ihanalla hiekkarannalla, missä oli kiva pitkälle järveen jatkuva matala ranta.

3 kommenttia:

 1. Hyvän päätöksen olette tehneet kun olette lykänneet hoitoon viemistä. kyllä sitä pieni ihminen ehtii sinne päiväkotiin myöhemminkin. Nauti täysillä tästä ajasta kun saat lapsesi kanssa kiireetöntä arkea kotona viettää.
  Kauniita lomakuvia olet kamerallasi tallentanut.
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Niin ihmeen nopeasti aika kuluu ja lapsi kasvaa, joten kovasti sitä yrittää painaa jokaisen hetken mieleensä ja nauttia täysillä:)

   Kiitos samoin!:)

   Poista
 2. Niin kuin AnniK tuossa yllä jo sanoikin, nauti tästä ajasta lapsesi kanssa, kyllä niitä hoitossaolo-vuosia kertyy kuitenkin.
  Ihania maisemia!

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan