Herkullinen lettu/muurinpohjalettutaikina

16. elokuuta 2012
Syötiin anoppilassa vieraillessamme parhaat muurinpohjaletut ikinä:) Anoppi oli ottanut ohjeen Sunnuntai täysjyväohrajauhopussin kyljestä. Letuista tuli ihan mielettömän rapeareunaisia ja kelpasivat loistavasti ilman mitään lisukkeitakaan:)


Olemme testanneet samaa ohjetta kotona, ihan normaalilla sähköliedellä ja taikina toimii hyvin myös tässä tarkoituksessa.


Lettuohje:

2 munaa
5 dl maitoa
1/2 tl suolaa
1 dl Sunnuntai Täysjyväohrajauhoja
2 dl Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1/2 dl Sunnuntai juokseva Rypsiöljyvalmistetta
 tai Sunnuntai Leivontamargariinia sulatettuna.

Paistamiseen jompaakumpaa edellämainituista.

1. Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito, suola, ohrajauhot ja Sunnuntai Juokseva. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota n.15 minuuttia.

2. Paista muurinpohjapannulla tai isolla paistinpannulla kauniin ruskeita lettuja.

Ja eikun mieluisat lisukkeet ja nauttimaan letuista!



2 kommenttia:

  1. Kiitos Katja:)
    Ehti nähdä vähän enemmän vaivaa, kun pikkuinen meni aikaisin nukkumaan:)

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti jos jätät kommentin! :)