Slider

Uutta makuuhuoneeseen

15. heinäkuuta 2012


Iso kiitos teille ilahduttavista kommenteista ja on mukava huomata, että joukkoon on liittynyt jokunen uusi lukija:) Tervetuloa vaan kaikille!

Kävimme perjantaina pikkuneidin kanssa vähän Ikeassa kiertelemässä sillä aikaa, kun mies haki työpaikaltaan työkoneensa. Ei mitään isompaa tarttunut mukaan. makkariin ostin uudet valaisimet yöpöydille ja vähän kynttilöitä ja kynttilänjalkoja.

 Ihastuin Ikeassa yhteen lamppuun kovasti ja pihi kun olen, niin piti käydä Huuto.netissä kurkkimassa, jospa siellä sattuisi olemaan sitä lamppua. Suureksi yllätykseksi, löysin saman lampun sieltä. Huusin sen itselleni 15 eurolla, kun se maksoi uutena Ikeassa 59 euroa!:)

Samalla myyjällä oli myös huudettavana saman sarjan lattiavalaisin, joka uutena maksaa Ikeassa 99 euroa, joten päätin huutaa sitäkin ja saipas sitten senkin 32 eurolla! Joten halvemmaksi tuli ostaa molemmat huuto.netistä, kun pelkkä pöytälamppu Ikeasta;) Oli kyllä tuuri kohdallaan! Käytiin eilen mökkireissun yhteydessä noukkimassa lamput kyytiin.
Tässä on se Huuto.netistä huutamani jalkalamppu.

Ja tämä tässä on Ikean Kulla pöytälamppu, josta siis maksoin 15 euroa Huuto.netissä.


Oikessa reunassa olevat kynttilänjalat ovat Ikean reissulta.
Makuhuoneen hylly on vanha ajopuu, jonka otin mukaan tämän kesän ensimmäiseltä saarireissulta. Se on kaunis hylly, mutta samalla myös kiva muisto tämän kesän ensimmäisestä saaripäivästä. Hyllyn päällä istuu pieni valkoinen suojelusenkeli. Tämä hylly ei maksanut kun kiinnitysruuvvien verran.


Makuuhuoneen oikeanpuoleinen matala päätyseinä on maalattu liitutaulu- ja magneettimaaleilla.


Ostin molemille yöpöydille Ikeasta tällaiset nikkelöidyt FORSÅ valaisimet. Hintaa näillä oli 19,95 kpl. Tämä tuoli on myös huuto.net löytö. Tuoli on Etolan Victoria. uuden hinta on 89 euroa, itse maksoin tästä 37euroa.
Pieni Ruusu 15:vkoa, nukahti emännän räpsiessä valokuvia.

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Tuollainen forså-valaisin täytyy hakea meillekin, hinta kun ei päätä huimaa.

  Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Oli kyllä tosiaan edullinen ja kivannäköinen valaisin.
  Kiitos ja mukavaa alkavaa vikkoa!:)

  VastaaPoista
 3. Hei, uusin lukijasi täällä! :) Sinulla on aivan ihastuttava blogi; mielenkiintoisia aiheita, todella kauniita kuvia ja ihana koti kivoilla yksityiskohdilla! ♥ Jään innolla odottamaan uusia postauksia!

  VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan