Slider

DIY: Kenkien säilytys

19. kesäkuuta 2012

Minulla on kenkien varalle suuret suunnitelmat. Oli pakko keksiä jokin tilapaisratkaisu, siihen asti kunnes suunnitelma toteutuu, sillä kenkiä on aivan liikaa... Kaikki kenkämme olivat aikaisemmin työhuoneessa olleessa suuressa vaatekaapissa, joka sai jonkin aikaa sitten uuden kodin. Kaikki talvikengät vein ulkovarastoon ja kesäkengille piti vielä keksiä jokin paikka.

Kävimme K-raudassa ja näin huonekalupyöriä. Päätin laittaa vanhaan puulaatikkoon sellaiset alle ja kengät sitten siihen.

Kenkälaatikko mahtuu hyvn eteisen penkin alle ja sen saa helposti sieltä pois kun tarvitsee kenkiä tai pois tieltä siivouksen ajaksi.

Kun tälle ei ole enää käyttöä, niin siitä tulee vaikkapa lehti- tai  lelulaatikko.Ei ehkä mikään maailman kaunein ratkaisu, mutta saa kelvata siihen asti kunnes varsinainen suunnitelma on jonain kauniina päivänä toteutettu:)


Käykääpäs muuten äänestämässä Pieni lintu blogissa, omaa suosikkianne kesä aiheisessa valokuvauskilpailussa. 

Paljon kauniita kesäisiä kuvia!

Myös minä osallistuin kilpailuun:)

Äänestämään pääset kuvaa klikkaamalla. 
2 kommenttia:

  1. Sun kuva oli tosi kaunis! Ja tuo idea on ihan loistava :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!:)

    Se on otettu yhdestä lempipaikoistani. Jotenkin nuo hylätyt laivat, ovat niin kiehtovia. Tulee aina mieleen, että millainenkohan historia niillä on takana.

    Kiitos, tämä oli tällainen pikaratkaisu.

    VastaaPoista

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan