Slider

Pikkuneidin huone part 1

17. toukokuuta 2012


Tuolla on niin harmaata ja sateista ulkona, ettei valo oikein riitä valokuvaamiseen. Tarkoituksenani oli ottaa kuvia pikku neidin huoneesta, mutta koko huoneen kuvista tuli aivan liian tummia. Kuvat olisivat vaatineet turhan paljon käsittelyä, joten niitä on luvassa jonain auinkoisempana päivänä.

Tänään on siis tiedossa, ainoastaan kuvia neitin huoneen yksityiskohdista. Nämä kuvat saavat toimia, sitten vaikka tunnelman virittäjinä:)

Huoneessa sisusettaessa olen yrittänyt asettua lapsen kenkiin ja miettiä siitä näkökulmasta sisustamista. Huoneessa on enemmän värejä, kun meidän muussa asunnossa ja se on sellainen sekalainen soppa vähän kaikkea:)

Aakkostaulu on kirpparilöytö ja vanha sininen nukenvaunu on nettilöytö.Vanha lasten penkki on löytö huuto.netistä. Pehmolelut ovat lahjoja työkavereilta. Höyhenkranssi on ostettu Sokoksesta ja siihen olen lisännyt vaaleanpunaista silkkinauhaa. Seinällä roikkuu neidin kastemekko. Tähtilamppu on ostettu joulun aikoihin Hemtexistä. Valitsin sellaisen, joka sopisi muinakin vuodenaikoina. Taustalla vaaleanpunainen tähtitapetti.
 Lintuhäkki on Stockmannilta ja sisällä tavallinen koristevalosarja.


 Aakkostaulu on englanniksi ja jospa sitä tutkiessa tarttuisi muutama englannin sana mieleen.Mietin pitkään miten noinkin matalan huonekorkeuden saisi käytettyä hyödyksi ja idea tupsahti mieleeni eräänä unettomana yönä. Nyt se on sitten maalattu liitutaulumaalilla:)2 kommenttia:

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan