Slider

DIY: Rappuset

11. toukokuuta 2012


Alunperin meidän kodin rappuset ovat olleet sitä iki ihanaa lakattua mäntyä. Edelliset asukkaat olivat onneksi maalanneet ne kerran tai pari valkoisella. Maalikerros ei minusta ollut vielä riittävä, koska lopputulos ei ollut tasainen ja maalia ei ollut ihan joka paikassa.

Maalasin rappuset uudestaan valkoiseksi ja innostuin vielä kokeilemaan rappusten numerointia. Törmäsin kuvaan, jossa oli pienet numerot aina rappusen päädyissä. Koska, minä tunnetusti valitsen kaupasta aina sen isoimman lyhdyn ym. niinkun miehenlläni on tapana sanoa... Niin tottakai minun oli saatava kunnonkokoiset numerot:)

Valitsin mieluisan fontin ja tulostimme sopivan kokoiset numerot malliksi.


Asettelin paperin rappuselle oikeaan kohtaa ja vedin mattoveitsellä.. (naurua, tätä ei kerrota miehille) hellästi paperin läpi merkit rapusten pintaan, jotta tietäsin mihin kohtaa suunnilleen numero tulisi. Sitten vain permanenttitussi käteeen ja tulostettu teksti viereen ja eikun piirtelemään. Mistään rappusesta ei siis tietenkään tullut täysin samanlaista, mutta minusta lopputulos oli kivempi niin.
Maalasin lopuksi tekstin päältä vielä kertaalleen valkoisella ja sitten hioin rappusta hiomapaperilla, jotta jäljestä tuli kuluneen ja vanhan näköinen. Hioin vielä kaiteita ja portteja, jotta lopputulos olisi yhtenäinen.
Mieheni isä teki meille portit ylä- ja alakertaan. Nyt vain odotellaan sitä, että tuo meidän neiti rupeaa kävelemään. Sidoin narulla porttiin roikkumaan vanhan kranssin, minkä löysin kaapista. Koristeeksi sen keskelle laitoin valkoisen kuusenkoristeen.
1 kommentti:

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan