Slider

Kerrossänky poikien huoneessa

1. helmikuuta 2022


Vanhempi pojista oli toivonut jo pidemmän aikaa kerrossänkyä, joten päätettiin vihdoin toteuttaa tämä toive. Ajatuksena oli myös, että pienempi pojista siirtyisi pikkuhiljaa meidän huoneesta nukkumaan isoveljen kanssa samaan huoneeseen. Nyt pikkuveli nukkuu siis vielä meidän vanhempien huoneessa mistä löytyy hänelle pinnasänky. Täytyy kyllä myöntää, että nuorimmainen on nukkunut tähän asti varmaankin enemmän meidän vieressä mitä siinä pinnasängyssä...


Kerrossängyn hankkimisen myötä poikien huoneen järjestystä jouduttiin samalla myös muuttamaan, jotta huoneesta saatiin toimiva. Miten se onkin muuten usein niin, että monesti jo yhden uuden huonekalun myötä aiheutuu kunnon ketjureaktio ja hetken päästä sitä huomaa, että koko huoneen järjestys on menossa kovaa vauhtia kokonaan uusiksi.

Tilasin alasänkyyn lisäksi turvalaidan ja sängyn alle pyörällisen laatikon. Laatikkoon mahtui tosi kivasti isompia leluja piiloon. Sängyt saa halutessaan myös erikseen, mikä on varsin näppärä ominaisuus. Meiltä löytyy talosta nimittäin vielä pieni työhuone, niin jos toinen pojista joskus haluaa siitä vaikka oman huoneen, niin on hyvä, että sängyt saa myös erikseen.


Poikien pussilakanasetit ja laatikostojen päällä näkyvät korit löysin Rustasta. Koreihin mahtuu kivasti Dublot ja korit helppo nostaa alas leikkejä varten. Legojen kerääminen koreihin leikkien jälkeen sujuu myöskin näppärästi. Ilmapallovalaisimen sängyn päälle löysin kirppikseltä. Se toimii hyvänä yövalona.

Kevään lähestymässä sisustusinto on alkanut taas pikkuhiljaa heräilemään. Päässä pyörii jo jokunen uusi idea. Nämäkin pojan huoneen kaapit pitäisi muuten maalata uudelleen, sillä elämisen jälkiä on alkanut leikkien seurauksena jo näkyä. Myös pihatyöt ovat alkanut pyörimään mielessä. Odotan nimittäin innolla, että pääsen näkemään, että lähtevätkö syksyllä istuttamani Tulppaanit kasvamaan.

Nyt toivottelen oikein ihanaa helmikuuta sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että vierailit blogissani! Ilahdun kovasti jokaisesta kommentista.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan