Slider

Marimekon puuterivärinen Flower-maljakko

2. maaliskuuta 2018


Kävimme torstai-iltana Itä-Uudenmaan sisutusporukkamme kanssa Porvoon Marimekko-myymälässä tutustumassa tarkemmin brändiin ja kevään uutuuksiin. 1951 vuodesta asti toiminut Marimekko on varmaan meille kaikille tuttu kuvioistaan ja väreistään. Marimekko tunnetaan hyvin myös maailmalla.

Marimekko tarjoaa herkkuja niin sisustamisesta kun muodistakin kiinnostuneille. Myymälän monipuoliesta valikoimasta löytyy varmasti kaikille jotain. Saimme kuulla, että Marimekon tuotteet ovat myös hyvin suosittuja lahjoja. Tätä en yhtään ihmettele sillä olisin itsekin voinut kotiuttaa liikkeestä yhtä sun toista. Tällä kertaa kotiin lähti musta ajaton mekko, ja tietenkin myös jotain pientä sisustamiseen liittyvää. Ilta oli kaikin puolin tosi onnistunut ja mielenkiintoinen, ja opimme varmasti kaikki jotain uutta.


Maija Isolan 1964 sunnittelema ja varmaankin kaikkien tuntema Unikko-kuosi on saanut tänä vuonna ylleen raikkaan beige-luonnonvalkoinen-sininen-värityksen. Marimekon maljakoista puolestaan näkee nyt kaunista lasista Urna-maljakkoa paljon esillä, kuten myös piempää Flower-maljakkoa. Flower-maljakko lähti myös minun matkaan, sillä ihastuin sen monipuolisuuteen. Se toimii maljakkona, siinä voi säilyttää vaikka meikkisiveltimiä tai kyniä, ja se toimii tietenkin myös kauniina koriste-esineenä ihan sellaisenaan. Valitsin sävyksi puuterisen vaaleanpunaisen sillä se sopii mielestäni tosi kivasti ruskeiden hirsiseinien pariksi. Maljakoiden sävyt olivat kyllä tosi onnistuneita ja jäinkin haaveilemaan vielä parista maljakosta.


Olohuoneessa on tapahtunut myös vähän isompaa muutosta. Maalasin nimittäin olohuoneen ikkunan ympärillä olevan seinän kuitenkin valkoisella kalkkimaalilla. Päädyin tarkkaan harkittuani lopulta siihen, että ruskea nurkka oli liian synkkä. Ajattelin siis alunperinkin, että ikkunan ympärys maalataan valkoisella. Halusin kuitenkin testata ruskeaa ensin, ettei ala sitten kaduttamaan. Tuota ruskeaa vahausta kun on sitten enää mahdoton tehdä valkoisen seinän päälle, ilman että hioo hirren taas puupinnalle. Ikkunan toisella puolella on "hirsitolppa", minkä jälkeen seinä jatkuu sitten taas ruskeana keittiöön asti. Tykkään hirveästi tuosta ruskeasta seinästä ja se sopii tosi kauniisti uuteen valkoiseen keittiöömme. Keittiön työtasot tuottavat vähän päänvaivaa, mutta laitan keittiöstä kuvia heti kun olen päättänyt (testannut vaihtoehtoja) mitä tasojen suhteen tehdään. Näinkin ison talon remontoimisessa vain kokeilemalla oppii, että mikä toimii ja mikä ei. Myös pikkuhiljaa rakentuva sisustus vaikuttaa paljon siihen miltä mikin näyttää.

Oikein aurinkoista viikonloppua kaikille ja kiitos vielä kaikille Marimekko-illassa mukana olleille! :)

2 kommenttia:

 1. Oi miten ihanalta näyttää, niin kaunista♥ Tuo ruskea seinä on upea ja niin on maljakotkin, aivan ihania! Mukavaa maaliskuuta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi! :)
   Tosi mukava kuulla! :)
   Kuin myös sinulle! :)

   Poista

Ilahdun kovasti jos jätät kommentin! :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan