Slider

Majvillan True Unicorns-tapetti tytön huoneessa

17. helmikuuta 2018


Tänään pääsette kurkkaamaan meidän nelivuotiaan neidin huoneeseen. Kyseinen pieni neiti rakastaa poneja ja yksisarvisia ja ei tullut kovinkaan suurena yllätyksenä, että hän valitsi omaan huoneeseensa Majvillanin True Unicorns-tapetin. Vaaleanpunainen on hänen lepivärinsä, joten tapetti tilattiin kolmesta värivaihtoehdosta tietenkin vaaleanpunaisena. Tapettia tuli yhdelle seinälle huoneen päätyyn, missä se toimii kivana katseenvangitsijana ja taustana muille esineille ja huonekaluille.Huoneessa on samoja huonekaluja, mitä löytyi vanhankin kodin lastenhuoneesta. Esimerkiksi tuo työpöytä olisi tarkoitus vielä maalata jollain huoneeseen paremmin sopivalla värillä. Tähän huoneeseen se on vähän turhan tumma ja kylmän sävyinen. Huone kaipaa tietenkin myös mm. tauluja seinille ja sänky jonkin söpön uuden päiväpeiton. Nyt on kuitenkin alku, mistä lähteä liikkeelle. Tapetista on myös helppo lähteä poimimaan sopivaa sävymaailmaa huoneen muille jutuille.


Lastenhuoneissa hirret on vahattu Liberon valkoisella puuvahalla kahteen kertaan. Kaikki talot ulkoseinät on jätetty rakentamisvaiheessa hirsipinnalle. Väliseinät ovat kipsilevyä ja niiden paikkoja onkin tämän vuoksi helppo siirtää, jos joskus kokee sille tarvetta. Tässä talossa oli muuten maalipinnalla olevia väliseiniä ainoastaan kaksi, sillä kaikki muut väliseinät oli tapetoitu. Tämän takia onkin ollut helpompi valita ja tapetoida vanhojen tapettien päälle uudet tapetit, kun että lähtisi kaikkia tapetteja poistamaan. Olen muutamaa tapettia kokeillut poistaa kaikin mahdollisin keinon ja huonoin tuloksin, joten olen niiden päälle tapetoinut tasoitetapetin minkä päälle olen sitten pystynyt maalaamaan haluamani värin. Tasoitetapetti on ihan hyvä ja nopeahko vaihtoehto, jos ei vanhoja tapetteja saa siististi irti. En ollut ennen tänne muuttoa koskaan tapetoinut, mutta tässä talossa olen saanut harjoitella sitä enemmän kun tarpeeksi. Vähään aikaan ei tee mieli tapetoida yhtään seinää. :D

Keittiökin alkaa muuten olemaan aika lailla valmis. Vielä muutamaa laatikkoa pitää säätää, tasot vahata pariin kertaan ja hoitaa loput sähkötyöt. Instastoryn puolella olenkin jo vilauttanut vähän keittiötä, joten kannattaa sielläkin seurailla.

Oikein mukavaa hiihtolomaa kaikille sitä viettäville! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti jos jätät kommentin! :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan